Emmy Rossum gifter seg for andre gang

Hollywoodstjernen gifter seg med sin ni år eldre kjæreste.

BLIR MANN OG KONE: Skuespiller Emmy Rossum og Sam Esmail planlegger bryllup. Her under Tribeca-filmfestival i New York i april.    Foto: NTB Scanpix
BLIR MANN OG KONE: Skuespiller Emmy Rossum og Sam Esmail planlegger bryllup. Her under Tribeca-filmfestival i New York i april. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: TV-stjernen Emmy Rossum (28), kjent fra blant annet drama-serien «Shameless», forlovet seg i helgen med regissøren Sam Esmail (37), bekrefter talspersonen hennes til People.com.

Paret har vært kjærester i to år.

- Den beste nyheten jeg har fått i år: Emmy sa ja. Jeg er ganske sikker på at ingenting kan toppe dette, delte den lykkelige kommende brudgommen på Twitter.

 

Dette blir andre gang Hollywood-stjernen, som har spilt i filmer som «Mystic River», «The Day After Tomorrow» og «The Phantom of the Opera», går opp kirkegulvet.

Som 21-åring giftet hun seg nemlig med musikkprodusenten Justin Seigel. Ekteskapet tok slutt i 2010 etter bare to år som mann og kone.

- Jeg var så ung. Jeg tror ikke jeg visste hva ekteskap betydde, fortalte hun Cosmopolitan i fjor, ifølge NY Daily News.

- Foreldrene mine var aldri gift og derfor ble jeg mobbet på skolen og kalt uekte barn. Så jeg hyllet ideen om ekteskap som noe trygt som ville vare for alltid, og vi hastet oss inn i det.

FAR OG DATTER PÅ SKJERMEN: I Shameless spiller Emmy Rossum datteren til den alkoholserte rollefiguren til William H. Macy. Foto: NTB Scanpix
FAR OG DATTER PÅ SKJERMEN: I Shameless spiller Emmy Rossum datteren til den alkoholserte rollefiguren til William H. Macy. Foto: NTB Scanpix Vis mer

LES OGSÅ: Brøt forlovelsen for andre gang

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer