Emma Watson legger karrieren på is

- Dette er en veldig kul tid i livet mitt, avslører «Harry Potter»-stjernen.

TAR EN PAUSE: Emma Watson røper at hun tar en pause fra skuespillerkarrieren.  Foto: DPA
TAR EN PAUSE: Emma Watson røper at hun tar en pause fra skuespillerkarrieren. Foto: DPA Vis mer

SEOGHØR.NO: Skuespiller Emma Watson (25) debuterte som skuespiller som tiåring i de populære «Harry Potter»-filmene.

Nå avslører den kjente briten at hun legger karrieren på is - i hvert fall for en liten stund.

- Jeg tar en pause fra karrieren i ett år for å fokusere på to ting. Selvutvikling er den ene... Min personlige oppgave er å lese minst én bok i uken og i tillegg lese én bok til hver måned. Jeg leser og studerer mye i min egen fritid, forteller hun til bladet Paper Magazine. 

I intervjuet forteller Watson at hun vurderte å begynne å studere på universitet, men at hun nå har lagt den tanken bort. 

ÆRLIGE MENINGER: Skuespiller Emma Watson har de siste årene bevist at hun ikke bare er en talentfull skuespiller, men at hun også er svært engasjert når det gjelder feminisme.  Foto: Reuters
ÆRLIGE MENINGER: Skuespiller Emma Watson har de siste årene bevist at hun ikke bare er en talentfull skuespiller, men at hun også er svært engasjert når det gjelder feminisme. Foto: Reuters Vis mer

- Jeg vurderte å ta et årsstudium, men så innså jeg at jeg lærer mer av å være blant folk og snakke med dem. Jeg lærer så mye på egenhånd, så jeg ønsker å fortsette i den retningen. Dette er en veldig kul tid i livet mitt, forteller skjønnheten. 

Selvsikker 25-åring

I 2009 tok Emma også en pause fra karrieren da hun startet som student ved Brown University i Rhode Island i USA. Hun har fortalt Porter Magazine at skolegangen var et stort vendepunkt i livet hennes, etter i årevis følt seg usikker på seg selv. 

- Til tider følte jeg meg ensom. Jeg flyttet fra én side av verden til en annen. Jeg hadde ingen der, men jeg er så glad for at jeg gjorde det. Det er det beste som kunne skjedd meg, slo hun fast, ifølge Daily Mail. 

Forrige måned åpnet 25-åringen seg om at hun alltid følte et press ved å være verdenskjent barnestjerne. 

- Folk forventet for mye av meg i forhold til hvor ung jeg var. Jeg følte meg ekstremt usikker, for jeg ikke hadde funnet ut av hvem jeg var ennå, innrømmet hun til bladet.

I 2014 ble Watson kåret til årets kjendisfeminist av stiftelsen «Ms. Foundation for Woman», etter hun holdt en tale om feminisme og seksuell likhet da hun gjestet FNs hovedkvarter i New York.

SUKSESSFULL: Emma Watson er best kjent fra de populære «Harry Potter»-filmene. Her med Her sammen med motspillerne Daniel Radcliffe (i midten) og Rupeert Grint.  Foto: Mary Evans Picture
SUKSESSFULL: Emma Watson er best kjent fra de populære «Harry Potter»-filmene. Her med Her sammen med motspillerne Daniel Radcliffe (i midten) og Rupeert Grint. Foto: Mary Evans Picture Vis mer

LES OGSÅ: Kjenner du igjen superstjernene?