Emma Watson begynte å drikke vin som sjuåring

- Jeg ble aldri nektet alkohol, sier «Harry Potter»-stjernen Emma Watson.

BEGYNTE Å DRIKKE SOM SJUÅRING: Emma Watson sier til Sunday Times at foreldrene hennes nektet å behandle henne som et barn da hun vokste opp. Det førte blant annet til at hun ble servert alkohol allerede som sjuåring. Foto: All Over Press
BEGYNTE Å DRIKKE SOM SJUÅRING: Emma Watson sier til Sunday Times at foreldrene hennes nektet å behandle henne som et barn da hun vokste opp. Det førte blant annet til at hun ble servert alkohol allerede som sjuåring. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO:  Takket være sin rolle som Hermine Grang i «Harry Potter»-filmene har Emma Watson (20) siden hun var ti år gammel vært en av verdens mest suksessrike unge kvinnelige skuespillere.

Men til Sunday Times avslører skuespilleren det ikke bare var i forhold til det å jobbe hun ble tidlig voksen.

Allerede som sjuåring begynte hun å drikke alkohol, etter å ha fått det fra sine foreldre.

- Jeg ble ikke behandlet som et barn av mine foreldre. Faren min lot meg aldri bestille fra barnemenyer på restauranter. Han forventet alltid at jeg skulle delta i voksne samtaler. Og jeg ble aldri nektet alkohol.

- Jeg var sju da jeg først fikk smake vin, som var blandet med vann, til et måltid.

Emma - som tilbragte store deler av barne og ungdomsårene vekk fra familien i forbindelse med innspillingen av «Harry Potter»-filmene sier ifølge nettstedet Contactmusic til avisa at hun tror den tidlige drikkestarten førte til at hun drakk mindre som tenåring.

- Da vennene mine på skolen begynte å skryte av at de hadde fått tak i alkohol, var jeg ikke interessert, sier hun.

Etter å ha gjort ferdig innspillingen av de to siste filmene om Harry Potter - den første har norsk premiere 19. november - nyter Watson for tiden livet som student ved Brown-universitetet i USA.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:
Måtte flykte i pyjamasen