- Emma Watson (25) har funnet lykken med 35-åring

Den tidligere «Harry Potter»-stjernen skal ha datet sin nye flamme i hemmelighet i flere måneder.

NYFORELSKET: Skuespiller Emma Watson har datet en ti år eldre amerikaner de siste månedene, skriver den britiske tabloidavisne The Sun. Her er Hollywood-stjernen fotografert på vei til «The Late Show with David Letterman» i New York i 2014.

Featuring: Emma Watson
Where: New York City, United States
When: 25 Mar 2014
Credit: HRC/WENN.com Foto: wenn.com
NYFORELSKET: Skuespiller Emma Watson har datet en ti år eldre amerikaner de siste månedene, skriver den britiske tabloidavisne The Sun. Her er Hollywood-stjernen fotografert på vei til «The Late Show with David Letterman» i New York i 2014. Featuring: Emma Watson Where: New York City, United States When: 25 Mar 2014 Credit: HRC/WENN.com Foto: wenn.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: For et drøyt år siden var skuespiller Emma Watson (25) gjennom et svært tøft brudd, da forholdet med rugbyspilleren Matthew Janney (23) tok slutt.

Nå skal filmstjernen, aller mest kjent fra «Harry Potter»-filmene, imidlertid ha funnet lykken på nytt.

Ifølge tabloidavisen The Sun har Watson datet amerikaneren William Mack Knight (35) i omtrent fire måneder allerede. Forrige uke skal de to ha kost seg på luksusresorten Post Ranch Inn i California.

Der nøt turtelduene romantiske middager sammen, slappet av i svømmebasseng med utsikt over Stillehavet og gikk på fotturer i de vakre naturomgivelsene, skriver The Sun.

Saken fortsetter under bildene.

Fredag dukket Emma Watson imidlertid opp på «Colonia»-premieren i Berlin uten Knight.

Jordnær type

Skal man tro avisen, er det ikke snakk om kun en uskyldig flørt mellom de to. Ved årsskiftet tok Knight angivelig turen over Atlanterhavet til Watsons hjemby Oxford, slik at de to kunne feire nyttårsaften sammen der. 

25-åringen, som tidligere har valgt bort Hollywood til fordel for studiene, skal trives godt med at Knight ikke har noe med filmbransjen å gjøre.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer