Emma Stone og Andrew Garfield har tatt en pause

Etter tre år som kjærester har det oppstått problemer for et av Hollywoods yndlingspar.

VANSKELIG KJÆRLIGHET: Emma Stone og Andrew Garfield skal slite med å klare å holde liv i kjærligheten på grunn av at begge reiser hver for seg som skuespillere. Foto: Afp
VANSKELIG KJÆRLIGHET: Emma Stone og Andrew Garfield skal slite med å klare å holde liv i kjærligheten på grunn av at begge reiser hver for seg som skuespillere. Foto: Afp Vis mer

SEOGHØR.NO: Skuespillerduoen Emma Stone (26) og Andrew Garfield (31) falt for hverandre da de spilte kjærester i «The Amazing Spider-Man», og har siden den gang holdt sammen i tykt og tynt.

Frem til nå, melder flere amerikanske nettsteder.

Det skal være avstand som er den største årsaken til at forholdet har fått seg en knekk, og derfor har de valgt å ta en pause, skriver People.com.

Paret har ikke blitt fotografert sammen siden i starten av januar, og da Stone dukket opp alene både under årets Golden Globe og Oscar-utdeling begynte ryktene for alvor å svirre.

Garfield spiller for tiden inn Martin Scorseses historiske drama «Silence» i Taiwan.

- Han har kastet seg inn i prosjektet på bekostning av alt annet. Men det er for tidlig å si at forholdet er helt over, forteller en kilde til nettstedet.

Saken fortsetter under bildene.

FILM BLE TIL VIRKELIGHET: Emma Stone og Andrew Garfield har spilt kjærester i begge Spider-Man filmene. Og de falt for hverandre allerede på så settet til den første.
FILM BLE TIL VIRKELIGHET: Emma Stone og Andrew Garfield har spilt kjærester i begge Spider-Man filmene. Og de falt for hverandre allerede på så settet til den første. Vis mer

- Emma forstår at han engster seg over jobb, og det var derfor hun opprinnelig trakk seg fra teaterstykket Cabaret og i stedet gjorde det i år. Men nå tar de en pause fra å treffe hverandre. De er begge slaver av kalenderene sine. På denne tiden i fjor diskuterte de bryllup.

Stone ble nylig ferdig med innspillingen av sin siste film «Aloha», og har tilbragt tiden med broren Spencer i Los Angeles, ifølge People.

Likevel skal det være et håp om at «Amazing Spider-Man»-kollegaene finner tilbake til hverandre igjen når Garfield er ferdig med filmingen sin i mai.

- Det er bare Andrew og Emma som vet med sikkerhet om de vi fortsette der de slapp eller om det blir et ordentlig brudd, sier kilden.

LES OGSÅ: Emma Stone viste trusa på den røde løperen