Emma Roberts: - De er definitivt kjærester

Stjerneparet skal ha funnet tilbake til hverandre igjen etter den brutte forlovelsen.

VANSKELIG KJÆRLIGHET: Emma Roberts og Evan Peters har blitt observert sammen ved flere anledninger den siste tiden. Her koser de seg på spasertur etter en lunsj i Larchmont i Los Angeles for to uker siden. Foto: Splash News
VANSKELIG KJÆRLIGHET: Emma Roberts og Evan Peters har blitt observert sammen ved flere anledninger den siste tiden. Her koser de seg på spasertur etter en lunsj i Larchmont i Los Angeles for to uker siden. Foto: Splash News Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I januar 2014 kom nyheten om at skuespillerparet Emma Roberts (25) og Evan Peters (29) hadde forlovet seg.

Duoen møttes på settet til komedien «Adult World» i 2012, og spilte også mot hverandre i den populære TV-serien «American Horror Story» i sesong 3 og 4.

- Vi møttes på filmen. Alle trodde vi datet mens vi spilte den inn, men det gjorde vi ikke. Det skjedde først lenge etter, har Julia Roberts vakre niese fortalt tidligere.  

Forholdet mellom Emma og Evan har vært turbulent. 25-åringen har blant annet blitt arrestert for vold mot Peters etter en opphetet krangel.

I fjor sommer brøt paret forlovelsen, men nå skal de ha funnet tilbake til hverandre igjen.

- De er definitivt kjærester, forteller en venn av Emma til UsWeekly.com.

Saken fortsetter under bildet. 

KJÆRESTER: Her er paret sammen under Comic-Con i 2014. Foto: Afp
KJÆRESTER: Her er paret sammen under Comic-Con i 2014. Foto: Afp Vis mer

På lunsj sammen

I slutten av august ble de to sett sammen på cafèn Sam's Bagels i koselige Larchmont i Los Angeles. Her drakk de iskaffe og spiste bagels.

Helgen etterpå danset duoen tett i tett blant publikum mens artisten Grimes stod på scenen på musikkfestivalen FYF Fest i filmbyen.

- De så absolutt ut som et par, og viste alle tegnene på at de var kjærester. De klemte hverandre og hun flørtet lekent med ham, sier et øyevitne til nettstedet.

Roberts har gjort stor suksess som skuespiller i filmer som «We're The Millers» og «Scream 4». I tillegg er hun modell for undertøysmerket Aerie.

BERØMT FAMILIE: Emma Roberts er niesen til Pretty Woman-skuespilleren Julia Roberts. Foto: Pa Photos
BERØMT FAMILIE: Emma Roberts er niesen til Pretty Woman-skuespilleren Julia Roberts. Foto: Pa Photos Vis mer

LES OGSÅ: Emma Roberts viste seg helt uretusjert i sexy fotoshoot

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer