Emma i gutteklemma

- Dette er et minefelt, forteller søte Emma Watson. Ingen sjekker henne opp!

Emma Watson who plays Hermione Granger, at the UK premiere of 'Harry Potter and the Prisoner of Azkaban' in London, Sunday May 30, 2004. (AP Photo/John D McHugh) Foto: AP/Scanpix
Emma Watson who plays Hermione Granger, at the UK premiere of 'Harry Potter and the Prisoner of Azkaban' in London, Sunday May 30, 2004. (AP Photo/John D McHugh) Foto: AP/Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Det er ikke alltid at berømmelse går hånd i hånd med det som har med sjekking og kjærester å gjøre.

Nå forteller "Harry Potter"-stjernen Emma Watson at hun syns det er vrient å slå kloa i gutta.

Den 16 år gamle stjernen, som du nok kjenner best som skoleflinke Hermine i "Harry Potter"-filmene, forteller at rollen har gitt henne alt annet enn en kjæreste, skriver The Sun.

- Jeg er langt unna slutten, forteller kvinnen bak Harry-bøkene, J.K Rowling

- Folk sier "Åh, det må være så lett for deg å date," men så lett er det ikke. Jeg antar at guttene enten blir litt forlegne av meg, eller så liker de bare å irritere meg, sier frøken Watson.

- Dette er et minefelt, og for å være ærlig, så er dette stressende. Jeg må bare være tålmodig. Kanskje noen heller finner meg?

Bevares! Harry blotter!


- Jeg tenker ofte "Han ser bra ut, men han er jo 25!," forteller hun til et amerikansk magasin om dette med å være omringet av kjekke, eldre filmfolk når hun spiller inn filmene sine.

Hun forteller også at hun ikke ser på motspillerne sine, Daniel Radcliffe (17), som har rollen som Harry, og Rupert Grint (17), som spiller Ron, som kjærestemateriale.

- De får meg alltid til å le. De er akkurat som to brødre.

Kanskje Emma burde svinge litt på Hermines tryllestav for å få fortgang i sakene?

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer