Emma Bunton blir mamma for andre gang

- Vi er så spente og glade, sier Spice Girls-stjernen.

BABLYLYKKE: Spice Girls-stjernen Emma Bunton og samboeren Jade Jones venter sitt andre barn sammen.  Foto: All Over Press
BABLYLYKKE: Spice Girls-stjernen Emma Bunton og samboeren Jade Jones venter sitt andre barn sammen. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO:  Tidligere Spice Girls-stjerne Emma Bunton (34) og hennes samboer Jade Jones (31) venter nå sitt andre barn sammen.

Ifølge Daily Mail skal Bunton, som fra før av har sønnen Beau (3) med Jones, være flere måneder på vei, og babyen er ventet å komme til våren.

Det var på sin egen Twitter-side at popstjernen bekreftet den gledelige nyheten for første gang.

«Vår familie vokser, og vi er SÅ spente og glade for å kunne fortelle at vi venter vårt andre barn, og at Beaus ønske om en bror eller søster går i oppfyllelse», skrev Bunton.


I fjor kunne 34-åringen avsløre at hun egentlig ønsket å tilbringe noen år «alene» med mannen og sønnen, før paret fikk flere barn.

- Jeg gleder meg virkelig til å få flere barn, men ikke helt enda, for jeg nyter denne tiden med Beau.  Det er viktig å kunne nyte øyeblikket og ikke alltid haste inn i noe nytt, særlig fordi jeg trodde at jeg kanskje aldri ville kunne bli mor. Da jeg var 25 fikk jeg diagnosen endometriosis (en tilstand som gjør det vanskelig å bli gravid), og det skremte livet av meg, har Emma tidligere uttalt.

Bunton og Jones, som tidligere var medlem av det britiske boybandet Damage, begynte å date for 11 år siden, og bor nå sammen i Hertfordshire.

Selv om paret snart blir foreldre for andre gang, haster de imidlertid ikke med å gifte seg.

- Det er ikke på agendaen. Vi snakker ikke om det en gang. Vi har vært sammen i over ti år, og er veldig nære hverandre. Vi deler på barnepasset istedet for å ha en nanny, så vi tilbringer ofte 24 timer i døgnet sammen. Vi er virkelig lykkelige, sa Emma i fjor.


Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Kjenner du henne igjen?

 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer