LEKER MED ILDEN: Under innspillingen av musikkvideoen måtte Rihanna takle et tema som hun desverre vet alt for mye om allerede, nemlig husbråk og det å bli banket av sin kjære. Foto: Stella Pictures
LEKER MED ILDEN: Under innspillingen av musikkvideoen måtte Rihanna takle et tema som hun desverre vet alt for mye om allerede, nemlig husbråk og det å bli banket av sin kjære. Foto: Stella PicturesVis mer

Eminen og Rihanna leker med ilden

Og Megan Fox donerer bort pengene hun tjente på å spille inn filmen til mishandlede kvinner...

Se den dramatiske musikkvideoen nederst i saken!

SEHER.NO: Rihanna (22) og Eminem leker med ilden i den nye musikkvideoen «Love The Way You Lie». Den kontroversielle videoen har allerede blitt stemplet som sjokkerende av amerikanske tabloider.

Under innspillingen av denne musikkvideoen måtte Rihanna takle et tema som hun dessverre vet alt for mye om allerede - nemlig husbråk og det å bli banket av sin kjære, skriver People Magazine.

I videoen, ser vi skuespillerne Megan Fox (24) og Dominic Monaghan krangle, drikke, stjele og bedrive pyromani.

Rihanna synger på utsiden av huset, som ender opp i flammer, mens paret - Fox og Monaghan, vekselvis kysser og mishandler hverandre. I en åker med gult gress rapper Eminem (37).

- Regissøren, Joseph Kahn, og jeg jobber svært tett sammen for å forsikre oss om at vi fikk dette riktig. Vi har forsøkt å gjøre dette temaet så visuelt som mulig, men det var jo så klart en utfordring. Det var supert å ha Rihanna, Megan og Dominic med på dette. Det gjorde videoen mer virkningsfull, sier Eminem. 

«Transformers»-stjernen Megan Fox har donert bort pengene hun fikk for å spille i videoen til «Sojourn House», som er et beskyttende senter for mishandlede kvinner. 

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ:
Rihanna ga fansen sjokkbeskjed