Hailie Jade Scott Mathers

Eminems datter: - Surrealistisk

Hailie Jade Scott Mathers åpner seg om oppveksten med Eminem som far.

ÅPNER SEG: Datteren til superstjernen Eminem letter på sløret om barndommen. Foto: Skjermdump Instagram.
ÅPNER SEG: Datteren til superstjernen Eminem letter på sløret om barndommen. Foto: Skjermdump Instagram. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Eminems (50) datter, Hailie Jade Scott Mathers (26), er for tiden aktuell med podkasten «Just a Little Shady». Navnet er en tydelig referanse til farens megahit fra 2000, «The Real Slim Shady», og den første episoden er viet til nettopp faren.

I episoden åpner kjendisdatteren seg opp om hvordan det var å vokse opp med en superstjerne som far, skriver ET.

«THE IDOL»: Lily-Rose Depp spiller hovedrollen i ny storsatsning. Video: HBO Vis mer

Det var under debutepisoden Scott Mathers så tilbake på barndommen med medprogramlederen og bestevenninnen Brittany Ednie.

Der kunne hun fortelle om alle de «kule» øyeblikkene hun ikke satt pris på før i voksen alder.

- Det er så morsomt å se tilbake på nå som voksen, for jeg trodde alt det var helt vanlig. Jeg er sånn «Wow, det er så, så surrealistisk», fortalte stjernedattereren om tiden da hun blant annet fikk ta med venner på farens turnébuss, mens han spilte konserter landet rundt.

NY STEMME: - Jeg har ikke delt stemmen min på ekstremt lenge, kanskje for lenge, skriver artisten på Instagram. Video: instagram. Vis mer

Ednie, som var en av Scott Mathers nærmeste venner også som barn, er enige om hvor lite de satte pris på alt det de fikk oppleve

- På det tidspunktet føltes det så normalt, og ikke noe rart eller annerledes. Vi visste ikke bedre, la venninnen til.

Det er spesielt et minne som stikker seg ut hos datteren til den verdensberømte rapperen. Eminem hadde nemlig ordnet til en skikkelig eventyrdag i Disney World i Florida, for henne og venninnene hennes.

- Vi hadde dette prinsesse-teselskapet, og pappa hadde fikset alle disse kjolene som ventet på oss. Vi var så glade og så spente den gangen, men vi klarte ikke å sette så stor pris på det øyeblikket som nå, når vi snakker om det og tenker tilbake på det.

Sangeren Adele holdt sin første konsert i hjemlandet på fem år. Superstjernen hylles da hun avverget de som kunne vært en farlig situasjon blant noen av publikummerne. Video: Twitter/@Kieran_sw Vis mer

Foruten Hailie har Eminem to adoptivbarn. Alaina Marie Mathers (29) og Stevie Laine (20). Førstnevnte er datter av tvillingsøstereren til Hailies mor og Eminems ekskone Kim Scott (47) og ble adoptert av de to på tidlig 2000-tallet.

Moren hennes, Dawn Scott, døde i 2016 av overdose.

Stevie Laine er Kim Scotts biologiske datter, som Eminem adopterte fordi hun manglet en farsfigur i livet.

LES OGSÅ: Deler oppdatering etter bruddet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer