Eminems datter er blitt voksen

Hun er med i uttallige Eminem-sanger, nå er Hailie Jade blitt 18. Takker mamma og pappa for støtten.

MOTTOK VITNEMÅLET: Nylig mottok Eminems datter, Hailie Jade, vitnemålet. På skolens hjemmesider takket hun mor og far for støtten. Foto: Instagram, Twitter
MOTTOK VITNEMÅLET: Nylig mottok Eminems datter, Hailie Jade, vitnemålet. På skolens hjemmesider takket hun mor og far for støtten. Foto: Instagram, Twitter Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
STOLT PAPPA: Eminem har god grunn til å være stolt av datteren, som har fått glimrende karakterer. Foto: All Over Press
STOLT PAPPA: Eminem har god grunn til å være stolt av datteren, som har fått glimrende karakterer. Foto: All Over Press Vis mer

SEOGHØR.NO: Den verdenskjente rapperen Eminem har i sanger som «Mockingbird» og «Hailie's Song» sunget om datteren sin, Hailie Jade Mathers.

Nå har den stolte faren blitt enda stoltere.

Hailie er nemlig uteksaminert fra Chippewa Valley High School - og det med fantastiske karakterer.

For kort tid siden mottok Hailie vitnemålet. Og på skolens hjemmesider takket hun foreldrene.

- Mamma og pappa er mine største innflytelser, fordi de har presset meg til å bli den personen jeg er, og de har støttet meg slik at jeg har oppnådd alt jeg har gjort, sier hun ifølge Daily Mail.

18-åringen har oppnådd den prestisjefylte statusen «Summa Cum Laude», som betyr at hun har et karaktersnitt på 3,9 poeng eller høyere. I tillegg til skolearbeidet har hun vært aktiv med blant annet kunstklubb, volleyball og elevråd.

I oktober ble hun kåret til «homecoming queen». Da var mamma Kim og pappa Eminem i salen. Og vitner sa at Eminem så veldig stolt ut.

- Faren hennes så på fra salen fordi han ikke ville lage oppstyr. Han ville at Hailie skulle nyte sitt eget øyeblikk, sa en kilde.

- Han åpnet døren og så ut. Han så ut som en veldig stolt pappa, sa en annen.

LES OGSÅ: - Jeg er glad jeg overlevde

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer