Eminem gift - igjen

I 2001 skilte Eminem seg fra kona Kim. Nå er de gift igjen!

BREDE GLIS: Verdens fremste rappere kom i bryllupet, og de er ikke kjent for å spare på glasuren når de skal vise seg... Foto: AP/SCANPIX
BREDE GLIS: Verdens fremste rappere kom i bryllupet, og de er ikke kjent for å spare på glasuren når de skal vise seg... Foto: AP/SCANPIX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Rapartisten Eminem får ikke bestemt seg. I 1999 giftet han seg med Kim Mathers - som han allerede hadde datteren Hailie Jade (10) med. Men ekteskapet gikk rett vest etter to år - og Kim ble jaget hjemmefra. Årsaken var hennes voldsomme rusmisbruk.


Etter skilsmissen tatoverte han "Kim Rot In Hell" og lagde sårende rap-tekster om eks-kona. Men nå har han giftet seg med henne på nytt!


Hun skal ha lagt narkotika og utagerende oppførsel bak seg, og datteren får sitt høyeste ønske oppfylt: Å bo sammen med både mamma og pappa.


Bryllupet sto på Eminems herregård utenfor Detroit, Michigan. I tillegg til familien var det gjester fra USAs rap-elite. Obie Trice, 50 Cent og G-Unit festet med Eminems gode venner i gruppa D12.


Som et malapropos kan det nevnes at ingen ble skutt i løpet av festlighetene...

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer