Eminem: - Problemene ble for ille

Eminem snakker ut om hva som virkelig skjedde da han gikk ut av rampelyset...

PÅ REHAB: - Jeg var ikke klar mentalt. Jeg var ikke klar for å gi opp narkotika. Jeg trodde egentlig ikke at jeg hadde et problem. Jeg gikk inn, og kom ut. Jeg fikk tilbakefall, og de neste tre årene slet jeg med det, sier Eminem. Foto: AP
PÅ REHAB: - Jeg var ikke klar mentalt. Jeg var ikke klar for å gi opp narkotika. Jeg trodde egentlig ikke at jeg hadde et problem. Jeg gikk inn, og kom ut. Jeg fikk tilbakefall, og de neste tre årene slet jeg med det, sier Eminem. Foto: AP Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: 19. mai gjør Eminem comeback med albumet "Relapse", tre år etter hans siste album.

Nå snakker Marshall Bruce Mathers III (36) for første gang ut om de enorme problemene han har slitt med de siste årene. Og hvordan han kom ut av rehab uten å være stoff-fri.

- Jeg var ikke klar mentalt. Jeg var ikke klar for å gi opp narkotika. Jeg trodde egentlig ikke at jeg hadde et problem. Jeg gikk inn, og kom ut. Jeg fikk tilbakefall, og de neste tre årene slet jeg med det, sier en åpenhjertig Eminem til hip-hop magasinet XXL.

- På det tidspunktet følte jeg at jeg ville trekke meg tilbake, fordi narkotikaproblemene hadde blitt så ille. Jeg tenkte at hvis jeg tok en pause ville det hjelpe. Jeg begynte å produsere mer. Jeg trenger ikke være i rampelyset hele tiden, sier han.

Det hjalp heller ikke på Eminems problemer da bestevennen og rapperen Deshaun "Proof" Holton mistet livet bare 32 år gammel. Proof ble skutt og drept på nattklubben Eight Mile Road 11. april 2006.

- Alle følte tapet av ham, fra hans barn, til hans kone til alle. Men av en eller annen grunn følte jeg det nesten som om det skjedde med meg. Kanskje var jeg litt egoistisk på den tiden. Det slo meg så hardt. Jeg gikk inn i en veldig mørk periode på alle plan: narkotika, tankene og alt. Og jo mer piller jeg konsumerte jo mer deprimert ble jeg.

- Det er først nå jeg klarer å snakke om det uten å gråte eller ville gråte. Proof var mitt anker. Han var alt for D12. Og ikke bare for gruppa. For meg personlig var han alt, sier Eminem i XXL.

Har du et kjendistips? Tips oss på [email protected] eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Joda, dette irriterer Jessica

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer