Ashley Park:

«Emily in Paris»-stjernen åpen om kreften

Skuespilleren i Netflix-serien åpner opp om kreftdiagnosen hun fikk som tenåring.

NETFLIX: I serien «Emily in Paris» spiller Ashley Park en av hovedrollene sammen med Lily Collins. Foto: Carole Bethuel / Netflix / Kobal / Shutterstock / NTB
NETFLIX: I serien «Emily in Paris» spiller Ashley Park en av hovedrollene sammen med Lily Collins. Foto: Carole Bethuel / Netflix / Kobal / Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert

Netflix-serien «Emily in Paris» hadde premiere i begynnelsen av oktober, og ble en stor suksess kort tid etter den ankom strømmetjenesten.

Serien omhandler Emily, spilt av Lily Collins (31), som flytter til Paris for å gi et amerikansk synspunkt til et fransk markedsføringsfirma. Ashley Park (29), som er aktuell med rollen som Mindy Chen, spiller en kinesisk arving som flytter til Paris etter å ha dummet seg ut i den kinesiske versjonen av «Idol».

Selv om livet ser ut til å smile for Ashley Park, har det imidlertid ikke alltid vært slik. Som 15-åring ble hun nemlig diagnostisert med leukemi.

Ifølge Lommelegen er leukemi vanligvis kreft i det vi kaller de hvite blodcellene. Disse cellene hjelper oss å bekjempe infeksjoner. Ved leukemi er disse cellene unormale og umodne. Det gjør at kroppen ikke kan forsvare seg mot infeksjoner og pasientene blir ofte syke.

Diagnosen innrømmer 29-åringen at hun har hatt en frykt for å snakke om i mediene.

Det forteller hun i et intervju med Cosmopolitan, hvor hun også åpner seg om hvordan den tragiske kreftdiagnosen påvirket skuespillerkarrieren - og hvordan hun bekjempet den.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer