IKKE LETT Å SE AT HUN NETTOPP HAR FØDT: Ekteparet Emily Blunt og John Krasinski sammen på den røde løperen for premieren på hans nye film. Det er ikke lett å se at Blunt fødte for bare to måneder siden.  Foto: Rex Features
IKKE LETT Å SE AT HUN NETTOPP HAR FØDT: Ekteparet Emily Blunt og John Krasinski sammen på den røde løperen for premieren på hans nye film. Det er ikke lett å se at Blunt fødte for bare to måneder siden. Foto: Rex FeaturesVis mer

Emily Blunt viste seg for første gang på den røde løperen etter fødselen

- Det er vanskelig å tro at hun fødte for to måneder siden.

SEOGHØR.NO: Skuespiller Emily Blunt (33) fikk sitt internasjonale gjennombrudd i filmen «The Devil Wears Prada» i 2006.

I juni fikk hun og skuespiller John Krasinski (36) sin andre datter, Violet.

Torsdag forrige uke viste Emily seg på den røde løperen for første gang etter fødselen, og 33-åringen fikk tilskuerne til å klype seg i armen.

- Det er vanskelig å tro at hun fødte for to måneder siden, skryter nettsiden Toofab.

Strålte av lykke

I anledning filmpremieren til filmen «The Hollars» som ektemannen John Krasinski spiller i,  stilte Emily Blunt opp i en vakker, hvit kjole.

De nybakte foreldrene strålte av lykke, og kunne ikke stoppe å snakke om den nyfødte, og storesøster, Hazel (2). 

- Hazel er en fantastisk storesøter. Hun elsker virkelig Violet. Hvem elsker vell ikke å se på at en to år gammel jente klemmer en nyfødt baby? Det er jo bare kjempesøtt, fortalte ektemannen John Krasinski til nettstedet ETOnline.

Saken fortsetter under bildene.

TO MÅNEDER ETTER FØDSEL : Det er ikke lett å se at skjønnheten Emily Blunt fødte for bare to måneder siden.  Foto: wenn.com
TO MÅNEDER ETTER FØDSEL : Det er ikke lett å se at skjønnheten Emily Blunt fødte for bare to måneder siden. Foto: wenn.com Vis mer

VISTE FREM MAGEN: Emily Blunt viste frem babymagen under  The Metropolitan Museum of Art Met Gala 2016, i New York City. 

 Foto: Pa Photos
VISTE FREM MAGEN: Emily Blunt viste frem babymagen under The Metropolitan Museum of Art Met Gala 2016, i New York City. Foto: Pa Photos Vis mer

 

Avslørte babynyhet i januar

I Januar kunne ekteparet Emily Blunt og John Krasinski avsløre at de venter sitt andre barn. Fra før av har de datteren Hazel (2).

4. juli i år avslørte paret på Twitter at deres andre datter, Violet, så dagens lys to uker tidligere.

- Hvordan kan det bli bedre å feire 4. juli med å annonsere at familien vår har blitt til 4? For to uker siden traff vi vår vakre datter Violet for første gang, skrev Krasinski på Twitter.

Uttalte seg om foreldrerollen

Paret har tidligere vært åpne om at det ikke alltid like lett å være foreldre.

- Det er vanskelig dette med barn, spesielt småbarn som akkurat har begynt å prate litt, og de sier ting som «Vær så snill, ikke gå», fortalte Blunt til People.com.

Ektemannen John Krasinski legger imidlertid ikke skjul på at han elsker at eldstedatteren har begynt å snakke, og han sier hun er helt lik moren. 

- Hun har begynt å snakke. Hun snakker mye. Det er virkelig hysterisk. Noen ganger snakker hun med britisk aksent, akkurat som moren sin, fortalte han smilende da han gjestet «Ellen DeGeneres Show» tidligere i år, ifølge USWeekly.

LYKKELIG FAMILIE: Familen på tre før de ble til fire tidligere i år, har datteren Hazel med seg på The Farmers Market.
 Foto: wenn.com
LYKKELIG FAMILIE: Familen på tre før de ble til fire tidligere i år, har datteren Hazel med seg på The Farmers Market. Foto: wenn.com Vis mer

Les også: Jeg dusjer alltid med sminke

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.