Emily Blunt skjulte babymagen under designerkjole

Det var ikke lett å se at filmstjernen snart skal bli mamma igjen, da hun dukket opp på den røde løperen.

FLOTT I HVITT: Skuespiller Emily Blunt blir mamma for annen gang i løpet av våren. Da hun kastet glans over «The Huntsman: Winter´s War»-premieren i L.A. mandag, var det ikke så lett å se at hun venter barn. Foto: NTB Scanpix
FLOTT I HVITT: Skuespiller Emily Blunt blir mamma for annen gang i løpet av våren. Da hun kastet glans over «The Huntsman: Winter´s War»-premieren i L.A. mandag, var det ikke så lett å se at hun venter barn. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I slutten av januar fortalte stjerneparet Emily Blunt (33) og John Krasinski (36) at de venter sitt andre barn sammen.

«The Devil Wear Prada»-stjernen, som er mor til datteren Hazel (2), fortalte nylig at det hektiske livet som småbarnsmor gjør at hun glemmer at hun er gravid igjen.

Og da hun denne uken kastet glans over en filmpremiere i Los Angeles, var det ikke så lett å se at skuespilleren venter sitt andre barn om få måneder.

Emily Blunt var iført en hvit, florlett kjole fra Valentinos høstkolleksjon, og kjolens volanger skjulte babymagen nesten fullstendig. Stylet med glitrende sølvsandaler og håret i en knute i nakken, strålte den gravide stjernen på «The Huntsman: Winter's War»-premieren.

Saken fortsetter under bildene.

Muntert gjensyn

På den røde løperen fikk Emily Blunt selskap av flere andre stjerner som også spiller i eventyrfilmen, og gjensynsgleden dem imellom var stor, skriver Daily Mail.

Hun poserte arm i arm med «The Martian»-stjernen Jessica Chastain (39) og Charlize Theron (40). Det berømte trekløveret så ut til å være perlevenner, og lo og tullet med hverandre foran fotografene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.