Emily Blunt: - Jeg ble mobbet veldig mye

Hollywood-stjernen avslørte sitt vonde, personlige drama.

Foto: Afp
Foto: Afp Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Som en av Hollywoods mest ettertraktede skuespillere er Emily Blunt (33) vant til å pugge tekster, svare på vrine spørsmål fra journalister og snakke foran store folkemengder.

Derfor kommer det kanskje som en overraskelse for noen at «The Girl on the Train»-aktuelle stjernen slet fælt med stamming i oppveksten.

- Jeg tror at de utfordringene man må takle gjennom livet til syvende og sist baner vei for hvem man blir som voksen, forteller hun til InStyle magazine, ifølge Daily Mail.

Saken fortsetter under bildet.

Klarte ikke si sitt eget navn

- Jeg ble mobbet veldig mye for stammingen min, og den dag i dag hater jeg mobbere og uvennlighet i mennesker.

Stammingen var så ille at skuespilleren fortalte folk at hun het alt annet enn Emily fordi hun slet så mye med å si sitt eget navn.

- Navn er alltid vanskelig fordi man kan ikke erstatte det med et annet ord, og det er så mye press knyttet til sitt eget navn.

- Selv i dag, hvis jeg er sliten eller føler meg satt i en vanskelig situasjon, kan jeg noen ganger slite med å få frem ordene, forklarer den britiske skjønnheten.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer