Emily Blunt: - Jeg ble mobbet veldig mye

Hollywood-stjernen avslørte sitt vonde, personlige drama.

 Foto: Afp
Foto: Afp Vis mer

SEOGHØR.NO: Som en av Hollywoods mest ettertraktede skuespillere er Emily Blunt (33) vant til å pugge tekster, svare på vrine spørsmål fra journalister og snakke foran store folkemengder.

Derfor kommer det kanskje som en overraskelse for noen at «The Girl on the Train»-aktuelle stjernen slet fælt med stamming i oppveksten.

- Jeg tror at de utfordringene man må takle gjennom livet til syvende og sist baner vei for hvem man blir som voksen, forteller hun til InStyle magazine, ifølge Daily Mail.

Saken fortsetter under bildet.

KINOAKTUELL: Her er Emily og ektemannen John på New York-premieren av hennes nyeste film "The Girl on the Train" tidligere denne måneden. Foto: DPA
KINOAKTUELL: Her er Emily og ektemannen John på New York-premieren av hennes nyeste film "The Girl on the Train" tidligere denne måneden. Foto: DPA Vis mer

Klarte ikke si sitt eget navn

- Jeg ble mobbet veldig mye for stammingen min, og den dag i dag hater jeg mobbere og uvennlighet i mennesker.

Stammingen var så ille at skuespilleren fortalte folk at hun het alt annet enn Emily fordi hun slet så mye med å si sitt eget navn.

- Navn er alltid vanskelig fordi man kan ikke erstatte det med et annet ord, og det er så mye press knyttet til sitt eget navn.

- Selv i dag, hvis jeg er sliten eller føler meg satt i en vanskelig situasjon, kan jeg noen ganger slite med å få frem ordene, forklarer den britiske skjønnheten.

«The Devil Wears Prada»-stjernen avslører videre at hun fremdeles må forberede seg mentalt før hun sier navnet sitt når hun ringer noen.

- Det blir alltid en stor pause fra når vedkommene spør «Hvem er det som ringer?» til jeg klarer å svare «Emily Blunt», innrømmer hun.

Saken fortsetter under bildet.

TOBARNSMOR: Da Emily gikk gravid med sin eldste datter ble stammingen verre.  Foto: wenn.com
TOBARNSMOR: Da Emily gikk gravid med sin eldste datter ble stammingen verre. Foto: wenn.com Vis mer


I 2010 giftet Blunt seg med skuespillerkollega John Krasinski (36), kjent fra komiserien «The Office», i en romantisk seremoni i Italia.

For to år siden fikk de datteren Hazel, og i sommer ble de foreldre for andre gang da vesle Violet (3 mnd) så dagens lys.

Under sitt første svangerskap forverret plutselig stammingen seg.

- Jeg hadde på en måte vokst det fra meg, men morsomt nok kom det ganske kraftig tilbake da jeg var gravid. Det var interessant, fortalte hun til Radio Times i fjor.

LES OGSÅ: - Brad gråt da han fikk se barna igjen