Emilia Clarke avslører sannheten bak naken-shooten

«Game of Thrones»-stjernen røper hva som måtte til da magasinet Esquire skulle få henne til å kaste klærne.

FULL PÅ FOTOSHOOT: Da «Game of Thrones»-stjernen Emilia Clarke kastet klærne for Esquire i fjor, måtte hun drikke seg til mot. De røpet hun da hun gjestet talkshowet til Ellen DeGeneres torsdag.  Foto: Rex Features
FULL PÅ FOTOSHOOT: Da «Game of Thrones»-stjernen Emilia Clarke kastet klærne for Esquire i fjor, måtte hun drikke seg til mot. De røpet hun da hun gjestet talkshowet til Ellen DeGeneres torsdag. Foto: Rex Features Vis mer

SEOGHØR.NO: Høsten 2015 kåret Esquire den britiske skuespilleren Emilia Clarke (29) til verdens mest sexy kvinne.

«Game of Thrones»-stjernen, som har fått mange fans i rollen som Daenerys Targaryen, kastet i den anledning klærne for herremagasinet.

Torsdag gjestet den vakre 29-åringen «The Ellen DeGeneres Show», og da konfronterte programlederen henne med den sexy Esquire-forsiden ifølge TooFab.

- Det er ikke rart familien din er stolt. Du er jo den mest sexy kvinnen i verden. Det må være vidunderlig for alle i livet ditt, sier DeGeneres til humring fra både Clarke og publikum i salen.

Saken fortsetter nedenfor.

Et bilde publisert av Esquire (@esquire)

Mens de to fortsetter å prate, vises flere av de sensuelle bildene fra fotoshooten på en skjerm i bakgrunnen. Esquire har tidligere delt flere av bildene på sin offisielle Instagram-konto.

- Men det er jo ganske fantastisk, da. Og det er nydelige fotografier inni bladet. Hadde du det morsomt på shooten? spør Ellen DeGeneres mens hun blar i magasinet.

AVKLEDD: Emilia Clarke skapte overskrifter da hun kastet klærne for magasinet Esquire i 2015. Foto: Faksimile Esquire
AVKLEDD: Emilia Clarke skapte overskrifter da hun kastet klærne for magasinet Esquire i 2015. Foto: Faksimile Esquire Vis mer

Ble skjenket full

I «Game of Thrones» har Emilia Clarkes rollefigur vist seg naken en rekke ganger. Det betyr imidlertid ikke at hun som privatperson er komfortabel med å kaste klærne, røper Clarke:

- Vel, altså... Å gjøre den slags, du vet, sexscener på kamera er én ting. Men å gjøre det som seg selv... Det trenger jeg alkohol for å klare. Det var dét jeg trengte, innrømmer hun overfor DeGeneres, mens publikum bryter ut i latter.

Heldigvis visste Esquire-teamet råd for å få Clarke til å slappe av foran kameraet til den anerkjente fotografen Vincent Peters.

- De bare fortsatte å gi meg vodka hele tiden, mens jeg var sånn: «jeg bare beholder lakenet her oppe, jeg», før de fikk meg til å vise litt hud, forteller TV-stjernen spøkefullt. 

Saken fortsetter under bildet.

POPULÆR: Britiske Emilia Clarke er blitt verdensberømt etter at hun fikk rollen i HBOs mørke eventyrserie «Game of Thrones».  Foto: HBO/ NTB Scanpix
POPULÆR: Britiske Emilia Clarke er blitt verdensberømt etter at hun fikk rollen i HBOs mørke eventyrserie «Game of Thrones». Foto: HBO/ NTB Scanpix Vis mer

- Så du var full? spør Ellen DeGeneres.

- Ja! Det der er meg, full. Photoshoppet og full. Det er sånn jeg ser ut, svarer en lattermild Emilia Clarke fornøyd i talkshowet.

Se EllenTube-video fra Emilia Clarkes besøk hos Ellen DeGeneres nedenfor:

Ettertraktet TV-stjerne

Det var ikke bare magasinet Esquire som valgte å hedre den populære «Game of Thrones»-skuespilleren i fjor høst. I september kåret GQ henne til årets kvinne under GQ Men of the Year Awards i London.

Emilia Clarke gikk dessuten til topps i «mest sexy»-kåringen til AskMen i februar 2014, foran filmstjerner som Emma Watson (26), Jennifer Lawrence (25) og Margot Robbie (25).

29-åringen er brennaktuell med den nye sesongen av «Game of Thrones», som har premiere på HBO Nordic 25. april.

Forrige søndag var det duket for premierefest i Los Angeles, og Emilia Clarke strålte selvsagt på den røde løperen. Norske Kristofer Hivju (37) og kona Gry Molvær (45) kastet også glans over festlighetene.

Sophie Turner og Emilia Clarke. Foto: Rex Features
Maisie Williams. Foto: Rex Features
Joe Naufahu. Foto: Rex Features
Peter Dinklage og kona. Foto: Broadimage
Sophie Turner. Foto: SipaUSA
Mandatory Credit: Photo by Buckner/Variety/REX/Shutterstock (5624555gk) Lisa Bonet and Shiva Rose HBO's 'Game Of Thrones' Season 6 Premiere, Arrivals, Los Angeles, America - 10 Apr 2016 Foto: Rex Features
Jacob Anderson. Foto: SipaUSA
Suzanne Cryer og Patrick Fabian. Foto: wenn.com
DeObia Oparei. Foto: SipaUSA
Finn Jones. Foto: SipaUSA
Amanda Peet og David Benioff. Foto: SipaUSA
Michiel Huisman. Foto: wenn.com
Masha Rudenko. Foto: Rex Features
Lisa Bonet. Foto: Rex Features
Zoe Grisedale og Iwan Rheon. Foto: Rex Features
Isaac Hempstead Wright og Dean-Charles Chapman. Foto: Rex Features
Nathalie Emmanuel. Foto: Rex Features
Lena Headey. Foto: Rex Features
Blanca Blanco. Foto: SipaUSA
Kristian Nairn. Foto: Rex Features
Amy Brenneman. Foto: SipaUSA
Maisie Williams og Tim Minchin. Foto: Rex Features
Regina King. Foto: Rex Features
Emily V. Gordon, Kumail Nanjiani, Thomas Middleditch og Mollie Gates. Foto: Rex Features
Faye Dunaway. Foto: Rex Features
Maisie Williams, David Benioff, Sophie Turner og Dan Weiss. Foto: Rex Features
Pablo Schreiber. Foto: Rex Features
Daniel Portman. Foto: SipaUSA
Faye Marsay. Foto: SipaUSA
Hannah Murray. Foto: SipaUSA

Se bilder fra den røde løperen nedenfor:

 

De siste månedene har HBO sluppet flere smakebiter fra den kommende sesongen av suksesserien til glede for «Game of Thrones»-fansen.

Se en av trailerne for sesong seks nedenfor:

LES OGSÅ: Nå snakker de om forlovelsesryktene