LYKKEN SMILER: Emil Iversen har all grunn til å være blid. Lørdag bekreftet han overfor norsk presse at han har funnet kjærligheten. Foto: NTB scanpix
LYKKEN SMILER: Emil Iversen har all grunn til å være blid. Lørdag bekreftet han overfor norsk presse at han har funnet kjærligheten. Foto: NTB scanpix Vis mer

­

Emil Iversen bekrefter hemmelig kjæreste

- Da er det godt å ha noe annet å holde humøret oppe med.

Publisert

Emil Iversen leverte en god sprint i dag. 27-åringen fra Meråker ble nummer fem, og har med det et veldig godt utgangspunkt til resten av Tour de Ski.

Iversen har vist veldig god form i hele år, og bekreftet igjen i dag at han fortsatt blir en mann å regne med framover.

SNAKKER OM LØPET: Emil Iversen og Johannes Høsflot Klæbo utveksler noen ord etter kvartfinalen i dagens sprint. Foto: NTB scanpix
SNAKKER OM LØPET: Emil Iversen og Johannes Høsflot Klæbo utveksler noen ord etter kvartfinalen i dagens sprint. Foto: NTB scanpix Vis mer

Bekrefter forhold

Den siste tiden har det svirret mange rykter om at Iversen har fått seg en ny kjæreste.

Seinest før verdenscuphelga på Lillehammer nektet 27-åringen på at det var noe sannhet i ryktene, men i romjula la han ut et bilde sammen med den utkårede på Instagram. Hun heter Marte Emilsen.

Se dette innlegget på Instagram

God Jul 😊❤️

Et innlegg delt av Emil Iversen (@emilivers)

Seinest i går forsøkte Iversen å parere spørsmål om bildet fra Expressen, men i dag bekreftet han overfor norsk presse i Toblach at ryktene er sanne:

- Kjærlighetslivet går nå sin gang, sa Iversen før han fikk spørsmål om ei jente i livet hadde hatt betydning på den gode formen han har vist i år:

- Ja, det tror jeg. Jeg trives veldig bra, og er en glad fyr. Det er fordel å være glad, for det kan være kjedelig å gå på ski av og til. Da er det godt å ha noe annet å holde humøret oppe med, sier Iversen.

- Outsider til pallplass

Med dagens resultat på sprinten, kan det bli morsomt for Iversen framover i touren. Nå venter en 15 kilometer fristil og en ny sprint som de to neste etappene.

Emil Iversen kan med andre ord være helt i teten når Tour de Ski nærmer seg halvgått.

- Jeg er litt spent selv på morgendagen. Jeg er en outsider på en pallplass. Jeg skal holde beina litt på bakken når det gjelder skøyteløp med tanke på det jeg har prestert der så langt i år, sier Iversen.

- Men jeg gleder meg til morgendagen nå. Det her var en veldig bra start på Touren og viser at jeg er i form.

Denne saken ble først publisert på Dagbladet.no.

LES OGSÅ: - Jeg kunne ikke jobbe på et år

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer