Kyle Walker:

EM-stjernens pikante sex-drama

Det turbulente kjærlighetslivet til Englands Kyle Walker har ikke akkurat forbigått i stillhet.

SKANDALE ETTER SKANDALE: Manchester City-stjernens navn har til stadighet dukket opp i den britiske tabloidpressen. Saker om utroskap, trekantdrama og et barn på si har vært mange. Selv har han aldri sagt ett ord om noe av det. Her med forloveden Annie Kilner i 2019. Foto: Backgrid / NTB
SKANDALE ETTER SKANDALE: Manchester City-stjernens navn har til stadighet dukket opp i den britiske tabloidpressen. Saker om utroskap, trekantdrama og et barn på si har vært mange. Selv har han aldri sagt ett ord om noe av det. Her med forloveden Annie Kilner i 2019. Foto: Backgrid / NTB Vis mer
Publisert

Onsdag kveld blir det klart hvorvidt det er England eller Danmark som får den andre finalebilletten i årets EM, som avgjøres ved ukas ende.

Over store deler av verden skal supportere samles for å heie frem laget sitt. Halvlitere med duggfrisk øl skal skåles med - og tårer, sure miner, gledeshyl og et enormt engasjement er ventet.

Det er derimot ikke bare supporterne som tar på seg finstasen - eller fotballtrøyene - for å følge med. Også en rekke kjente ansikter kommer til å få med seg landslaget sitt, enten hjemmefra eller fra tribunen. Blant dem fotballstjernenes familie, venner og ikke minst koner og kjærester.

De to sistnevnte kategoriene blir populært kalt for «WAGs» (Wives and Girlfriends, journ.anm.), et begrep som blir brukt for å referere til koner, kjærester og eventuelle flammer til høyt profilerte fotballspillere.

STJAL RAMPELYSET: Her er Victoria Beckham under VM i 2006 sammen med Cheryl Tweedie i Nuremberg. Foto: Kai Pfaffenbach / REX / NTB
STJAL RAMPELYSET: Her er Victoria Beckham under VM i 2006 sammen med Cheryl Tweedie i Nuremberg. Foto: Kai Pfaffenbach / REX / NTB Vis mer

Ofte kan «WAGs» stjele oppmerksomheten fra fotballspillerne, noe som skjedde under VM i 2006, hvor Victoria Beckham (47) satt avslappet på tribunen og fotografenes linser var mer rettet mot henne enn fotballbanen.

Men hvem er egentlig «WAGs» i årets EM? En det definitivt er verdt å trekke frem er den engelske fotballstjernen Kyle Walkers (31) forlovede, Annie Kilner (28).

PÅ TRIBUNEN: Annie Kilner er ikke fremmed for å følge med på kjærestens fotballkamper. Her er hun avbildet i 2018 under FIFA World Cup. Foto: Owen Humphreys / Pa Photos / NTB
PÅ TRIBUNEN: Annie Kilner er ikke fremmed for å følge med på kjærestens fotballkamper. Her er hun avbildet i 2018 under FIFA World Cup. Foto: Owen Humphreys / Pa Photos / NTB Vis mer

Sjokkbeskjed

På hver sin kant har duoen sørget for en rekke skandaløse overskrifter, og det er tydelig at det gjelder å holde tungen rett i munnen når det kommer til å henge med på det turbulente forholdet.

Walker og Kilnes ble et par i ungdomsårene, og sammen har de tre barn. Forholdet mellom de to ble for alvor kastet inn i rampelyset da det ble hevdet at Walker skal ha vært utro med tidligere «Ex On the Beach»-deltaker Laura Brown i 2019.

PÅSTÅTT UTROSKAP: Kyle Walkers angivelige sidesprang med Laura Brown ble slukt av britiske tabloider i 2019. Foto: Julien Poupert / Pa Photos / NTB
PÅSTÅTT UTROSKAP: Kyle Walkers angivelige sidesprang med Laura Brown ble slukt av britiske tabloider i 2019. Foto: Julien Poupert / Pa Photos / NTB Vis mer

Den angivelige affæren avslørte Brown i et intervju med tabloidavisen The Sun, ifølge danske BT. I intervjuet, som ble slukt av britisk tabloidpresse, påsto Brown at hun selv hadde fortalt Kilner om romansen med fotballstjernen.

Etter den påståtte affæren med Brown valgte imidlertid Kilner å gi Walker en ny sjanse. Så kom sjokkbeskjeden som lyn fra klar himmel:

I et skandaløst oppslag i The Sun, som er kjent for å punge ut for de juicy historiene, annonserte plutselig modell og influenser Lauryn Goodman (29) at hun var gravid i februar 2019. På egen hånd gikk hun rett på sak og påsto at barnefaren var ingen ringere enn Walker.

SUPERSTJERNE: Den amerikanske fotballstjernen Tom Brady fikk nettet til å koke etter at han delte denne videoen på Instagram. Reporter: Kristoffer Løkås Vis mer

- Ryktene sirkulerer rundt, og jeg vil heller at folk skal høre det fra meg, slik at jeg får stoppet spekulasjonene en gang for alle. Jeg og Kyle Walker venter barn i april, og det ble unnfanget under en periode hvor vi begge hadde gjort det slutt med våre tidligere partnere, smalt det fra Goodman.

Walker var på dette tidspunktet fremdeles taus som en østers.

I april samme år fødte Goodman en sønn. Nyheten delte hun selv på Instagram til et bilde sammen med babyen.

Kort tid etter fødselen gikk Kilner hardt ut på Instagram med et tydelig stikk i retning ekskjæresten og Goodman.

«En mann som ikke respekterer en lojal kvinne fortjener en hjerteløs h**e», skrev hun på Instagram-story, ifølge OK! Magazine.

Goodman tok deretter til sin egen Instagram-story, hvor hun skrev følgende:

«Dette er trakassering. Jeg har akkurat født en baby og jeg må takle dette på en søndag morgen. Jeg har sagt flere ganger at jeg aldri har vært venn med henne, og at hun bruker navnet mitt i media for å få sympati for et forhold som hadde tatt slutt før unnfangelsen av babyen, er sjokkerende».

UOFFISIELL KÅRING: Rød Løpers Thea Hope kårer EM 2021s flotteste fotballspillere. Spoiler: En svenske topper lista. Video: Rød Løper/NTB Scanpix/Instagram Vis mer

Brøt restriksjoner med sexfest

Nyheten om fødselen kom bare kort tid etter at Walker hadde en sexfest og brøt coronarestriksjonene. Etter at festen ble kjent for offentligheten, uttalte fotballstjernen seg til den britiske tabloidavisen The Sun.

- Jeg vil benytte denne anledningen til å be offentlig om unnskyldning for valgene jeg gjorde sist uke, sa Walker i en uttalelse til The Sun, ifølge Daily Mail.

- Jeg forstår at min jobb som profesjonell fotballspiller medfører ansvar som rollemodell. Derfor vil jeg beklage overfor min familie, venner, klubben, tilhengerne og folk flest for å ha sviktet dem. Min oppførsel var stikk motsatt av det jeg burde har gjort i situasjonen vi er i, lød det videre i uttalelsen.

STILLE: Kyle Walker har hittil vært taus som en østers om utroskapen. Foto: Eddie Keogh / Shutterstock Editorial / REX / NTB
STILLE: Kyle Walker har hittil vært taus som en østers om utroskapen. Foto: Eddie Keogh / Shutterstock Editorial / REX / NTB Vis mer

Walker forholdt seg fortsatt helt taus om fødselen og trekantdramaet med ekskjæresten.

Noen måneder senere besluttet imidlertid Kilner å stå frem med sin versjon av historien. Det gjorde hun i et eksklusivt intervju med The Sun, som også denne gangen ble slukt rått resten av tabloidpressen i Storbritannia.

HELT OVER NATTA: Verden fikk øynene opp for islendingen Rúrik Gíslason da han ble byttet inn mot Argentina i VM 2018. Nå har karrieren skutt fart. Video: Rød Løper/RTL Vis mer

- Jeg skrek

Overfor The Sun gikk hun nærmere inn på hvordan hun fikk vite om den påståtte utroskapen. Det viste seg at hun hadde en helt annen historie enn Goodman, noe som gjorde skandalen større enn den var.

Hva som er den egentlige sannheten er fortsatt uvisst.

Kilner langet ut om at hun og Walker hadde vært på ferie i Ibiza og Mykonos, da hun skal ha blitt gravid med det som skulle blitt deres fjerde barn. Hun opplevde å miste barnet, og reiste deretter en helg til Wales.

WAGS: Her ser man fotballstjernen Wayne Rooneys kone Coleen Rooney og Annie Kilner i 2020. Foto: Martin Rickett / Pa Photos / NTB
WAGS: Her ser man fotballstjernen Wayne Rooneys kone Coleen Rooney og Annie Kilner i 2020. Foto: Martin Rickett / Pa Photos / NTB Vis mer

Kort tid seinere mente hun Walker møtte Goodman, og at hun ikke hadde noen anelse om hva som foregikk - før hun fikk en telefon i februar året etter. Like før telefonsamtalen hevder Kilner at hun fikk en melding på Instagram hvor det sto «Ikke stol på Kyle».

Meldingen hevder Kilner at hun sendte til Walker.

ANKLAGES: «The Real Housewives of Beverly Hills»-profilen Denise Richards anklages for å ha ligget med venninnen, Brandi Glanville. Video: Hayu hos TV 2 Sumo / Rød Løper Vis mer

- Han ringte meg og fortalte at han følte seg helt forferdelig og sa: «Jeg må fortelle deg noe. Jeg hadde en 'one night stand' med noen».

Kilner forklarte videre at Walker skal ha innrømmet at det var Lauryn Goodman det var snakk om.

- Jeg skrek: «Det er over, med en gang denne telefonsamtalen er over er vi ferdig». Han avbrøt meg og sa at han måtte si noe mer. Jeg skrek: «Nei, Kyle. Jeg ber deg, det kan ikke være noe mer nå». Jeg tenkte ikke at det kunne være en baby, fortsatte hun, og la til at Walker skal ha meddelt at Goodman var gravid med hans barn.

Forlovet seg

I etterkant av Kilners uttalelse kom Goodman med en uttalelse fra sitt juridiske team. Der kom det frem at Goodman ikke ønsket å kommentere Kilners versjon av hva som hadde skjedd.

- Hun (Laura, journ.anm.), Kilner og Walker vet sannheten, og hun ønsker ikke å bli trukket inn i et mediesirkus, spesielt ettersom Kilners bekymringer ser ut til å være rettet mot Walker. Min klients eneste fokus og prioritet er hennes nyfødte baby, het det blant annet, ifølge Irish Mirror.

HEVN: Jon Øigardens karakter Jeppe blir ikke blid når han kommer hjem og buster kona i å være utro i «Exit»-premieren. Video: Rød Løper/NRK Vis mer

I samme intervju innrømmet Kilner at hun var åpen for å gi Walker en ny sjanse for barnas skyld. Flere tabloidmedier har hevdet at hun hadde én betingelse for å ta tilbake Walker - at han skulle fri til henne. I tillegg skal hun ha ønsket at han skulle kutte all kontakt med Goodman.

Kilner fikk omsider viljen si og Walker gikk ned på ett kne i fjor sommer. I dag er de gjenforent og skal altså gifte seg. Frem til den dag i dag har Walker fortsatt ikke sagt ett ord om verken utroskapen, barnet med Goodman, eller det nåværende forholdet til Kilner.

LES OGSÅ: - Han var utro med flere kvinner

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer