MODELLKONE: Claudine Keane har de siste årene gjort stor suksess som modell for undertøysmerket Ultimo. Her er hun i en kampanje fra høsten 2011. Foto: All Over Press
MODELLKONE: Claudine Keane har de siste årene gjort stor suksess som modell for undertøysmerket Ultimo. Her er hun i en kampanje fra høsten 2011. Foto: All Over PressVis mer

EM-stjernens kone kaster klærne

Mens ektemannen fikk irske fotballfans til å fortvile, blir Claudine hyllet av menn over hele Europa.

SEOGHØR.NO: Den irske fotballstjernen Robbie Keane (31) måtte sammen med resten av sine landslagskamerater gå slukkøret av banen søndag, etter å ha tapt 1-3 mot Kroatia i sin første kamp i årets EM-sluttspill.

Langt bedre går det imidlertid for Keanes bedre halvdel, Claudine (28).

Denne uken lanserer hun en ny reklamekampanje for undertøysmerket Ultimo, som hun har representert i to år.

- Det får meg til å føle meg feminin og sofistikert samtidig som jeg er komfortabel, sier Claudine Keane, som tidligere er blitt kåret til «Miss Ireland», til Daily Mail.


For tiden bor hun i Los Angeles, hvor Robbie Keane spiller for klubben LA Galaxy, blant annet sammen med superstjernen David Beckham.

Men Claudine hevder hevder hun er forskjellig fra mange andre fotballkoner, som er blitt kjent for å kun tenke på shopping og et liv i luksus.

28-åringen har nemlig studert økonomi i Dublin, før hun begynte å jobbe som modell.

- Jeg hadde arbeidserfaring i en TV-stasjon før en rådgiver anbefalte meg å studere, siden jeg hadde gode karakterer. Det er det beste rådet jeg har fått, sier hun til Daily Mail.


Torsdag står mannen hennes på banen igjen, når Irland møter Spania i EM klokka 20.45.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Er det noe du har glemt å ta på deg, Rihanna?