Elvis Presleys datter blir sauebonde

Lisa Marie Presley vraket Hollywood-livet til fordel for den engelske landsbygda.

FRA GRACELAND TIL BONDEGÅRD: Slik ser Lisa Marie Presleys nye hjem i Storbritannia ut. Foto: FameFlynet
FRA GRACELAND TIL BONDEGÅRD: Slik ser Lisa Marie Presleys nye hjem i Storbritannia ut. Foto: FameFlynet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Som datter av rockekongen Elvis Presley, og arvingen til hans formue, er Lisa Marie Presley (44) vant til et liv i luksus blant kjendisene i Hollywood - i tillegg til skandaler.

Men for to år siden overrasket Lisa Marie - som tidligere har vært gift med både Michael Jackson og skuespilleren Nicholas Cage - mange med å flytte til Storbritannia med sin nye ektemann Michael Lockwood og deres to tvillinger Harper og Lee (3).

Og nå avslører The Sun at Lisa Marie vil bli enda mer kjent med livet på landet, ved å begynne med sauehold på herregården hun har kjøpt i West Sussex.

- Hun har fått mange sauer levert de siste seks ukene. Hun ønsker at barna skal skjønne hva det betyr å jobbe med landbruk, sier en kilde til avisen.


Lisa Marie har tidligere lovprist sitt familiefølelsen hun har fått på sitt nye hjemsted.

- Jeg foretrekker dette framfor selvopttatte kaliforniere. Da jeg kom hit, fikk jeg brev og blomster. Det er utrolig, har hun sagt til The Sun.
 
Lisa Marie har også barna Danielle (23) og Benjamin (19 fra sitt første ekteskap med musikeren Danny Keough.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: - Hun brøt sammen i sitt eget hjem.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer