Lisa Marie Presley:

Elvis Presleys datter avslørte milliongjeld

Lisa Marie Presley sliter med økonomien etter å ha brukt opp arven.

BLAKK OG BITTER: Lisa Marie Presley skal ha brukt opp pengene hun arvet etter sin pappa Elvis Presley. Foto: NTB scanpix
BLAKK OG BITTER: Lisa Marie Presley skal ha brukt opp pengene hun arvet etter sin pappa Elvis Presley. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Seoghør.no): Det turbulente livet til Lisa Marie Presley (49) har skapt overskrifter i alle år.

- Hvis du stilte opp alle mennene jeg har vært sammen med på rekke og rad ville du nok tenkt at jeg var psykotisk, sa hun i et intervju med Rolling Stone i 2003.

BITTER SKILSMISSE: Michael Lockwood og Lisa Marie var gift i ti år. Nå sloss de om penger og barn. Foto: NTB scanpix 
BITTER SKILSMISSE: Michael Lockwood og Lisa Marie var gift i ti år. Nå sloss de om penger og barn. Foto: NTB scanpix  Vis mer

Hun ligger nå i krig med sin fjerde ektemann, Michael Lockwood (55), en krig så ille at barnevernet hentet tvillingdøtrene deres, Finley og Harper (8), og plasserte dem hos mormor Priscilla Presley.

Bortskjemt prinsesse

Lisa Marie var bare tre år gammel da pappa Elvis Aaron Presley (1935-1977) og mamma Priscilla (71) skilte seg.

De neste fem årene tilbrakte hun litt hos pappa, mest hos mamma. Men best var det hos pappa. Elvis forgudet prinsessen sin og skjemte henne bort etter noter.

- Som femåring fikk hun en minkkåpe. Den tok jeg fra henne. Jeg forsøkte å oppdra en datter med beina på jorda, men det var vanskelig, fortalte Priscilla Presley i et intervju med Oprah Winfrey i 2012.

Saken fortsetter under bildet.

Elvis og Priscilla Presley var stolte og glade over å kunne vise fram nyfødte Lisa Marie i 1968. Elvis elsket å skjemme henne bort. Foto: NTB scanpix
Elvis og Priscilla Presley var stolte og glade over å kunne vise fram nyfødte Lisa Marie i 1968. Elvis elsket å skjemme henne bort. Foto: NTB scanpix Vis mer

Gjorde opprør

Da Lisa Marie var ni år, døde pappa Elvis. Etter hvert gjorde Lisa Marie opprør mot mammas strenge regler.

Som 13-åring oppdaget hun narkotika, og etter hvert droppet hun ut av skolen. Som 18-åring fant hun ut at nok var nok.

- Jeg hadde havnet på en 72-timers fyllekule. Kokain, piller, hasj og alkohol - alt samtidig, fortalte hun til Paper Magazine.

Saken fortsetter under bildet.

TURBULENT: Lisa Marie levde et turbulent tenåringsliv etter pappas død. Foto: NTB scanpix
TURBULENT: Lisa Marie levde et turbulent tenåringsliv etter pappas død. Foto: NTB scanpix Vis mer

I Scientologikirken fant hun både hjelp og sin første ektemann, Danny Keough (52). Paret fikk barna Riley (27) og Benjamin (24) før de skilte seg etter seks år.

- Det er hardt for en mann å være sammen med en kvinne som er rikere og sterkere enn ham, forklarte Lisa Marie til Marie Claire.

Gift med superstjerner

Lisa Maries neste ektemann var rikere enn henne. Hun giftet seg med Michael Jackson (1958-2009) da det stormet som verst rundt hans forhold til unge gutter.

- Mamma advarte meg mot ham. Men jeg tror han elsket meg, i den grad han var i stand til det, sa hun senere i et intervju med Oprah Winfrey.

Ekteskapet varte i to år – mye lengre enn Lisa Maries neste ekteskap.

Saken fortsetter under bildet.

SJOKKBRYLLUPET:
 Michael Jackson var Lisa Maries andre ektemann. I ettertid har hun skjønt at han brukte henne. Foto: NTB scanpix
SJOKKBRYLLUPET: Michael Jackson var Lisa Maries andre ektemann. I ettertid har hun skjønt at han brukte henne. Foto: NTB scanpix Vis mer

Skuespilleren Nicolas Cage (53) fridde den 1. august 2002, ti dager senere var de gift - og 108 dager etter det igjen tok han ut skilsmisse.

SKILT ETTER 108 DAGER: Ekteskapet mellom Nicholas Cage og Lisa Marie var kortvarig.
SKILT ETTER 108 DAGER: Ekteskapet mellom Nicholas Cage og Lisa Marie var kortvarig. Vis mer

Blakk som ei kirkerotte

For 11 år siden så det endelig ut til at Lisa Marie hadde funnet mannen i sitt liv. Hun og Michael Lockwood flyttet til England, og Priscilla og Lisa Marie fikk endelig et varmt og godt forhold.

Men i fjor sommer tok hun plutselig ut skilsmisse, og rettspapirene viser at det ikke står bra til med økonomien. Elvis' eneste barn skylder flere millioner dollar i restskatt og kredittkortregninger.

Huset i England er verdt mindre enn det hun har lånt på det.

- Michael har brukt ti millioner kroner på mine kredittkort, skriver hun.

Trøstes av Riley

Like etter at Lisa Marie krevde skilsmisse, skal hun ha lagt seg inn på rehab for pillemisbruk, ifølge RadarOnline. I februar i år kom et nytt sjokk, da hun offentliggjorde at hun hadde funnet et utall grove bilder av barn på Michaels PC.

Det førte til at tvillingene ble overlatt i Priscillas varetekt, og Michael får bare treffe dem med barnevernet til stede.

Saken fortsetter under bildet.

TRE GENERASJONER: Priscilla Presley (i midten) har datterens to yngste barn boende hos seg, mens Lisa Marie (t.g) bor hos sin eldste datter, Riley (t.v.)
TRE GENERASJONER: Priscilla Presley (i midten) har datterens to yngste barn boende hos seg, mens Lisa Marie (t.g) bor hos sin eldste datter, Riley (t.v.) Vis mer

Bor hos datteren

Michael nekter for at han har gjort noe galt og krever nærmere 350 000 kroner i måneden i bidrag fra sin gjeldstyngede kone.

Enn så lenge bor ekteparets to døtre hos mormor Priscilla. Lisa Marie selv har flyttet inn hos datteren Riley. 27-åringen er nå den som holder moren oppe.

LES OGSÅ: Ser du hvem dette er?

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer