LYKKELIGE: Riley Keough og Ben-Smith Peterson ble denne uken kone og mann etter litt mer enn to år som kjærester. Her er paret på en middag i Cannes i mai i fjor. Foto: FameFlynet
LYKKELIGE: Riley Keough og Ben-Smith Peterson ble denne uken kone og mann etter litt mer enn to år som kjærester. Her er paret på en middag i Cannes i mai i fjor. Foto: FameFlynetVis mer

Elvis' barnebarn har giftet seg

Modellen Riley Keough har funnet sin «Burning Love».

SEOGHØR.NO: I august i fjor kom nyheten om at modellen og skuespilleren Riley Keough (25) hadde forlovet seg med den australske stuntmannen Ben-Smith Petersen.

Hun er datter av Elvis Presleys datter, Lisa Marie og musikeren Danny Keough.

Onsdag ga paret hverandre sine ja i en stjernespekket, men intim seremoni i Napa Valley i California, melder E! Online.com.

Gjestene inkluderte blant annet Keoughs nære venninner Kristen Stewart, Cara Delevingne og Zoë Kravitz.

MOR OG DATTER: Riley er datteren til artisten og låtskriveren Lisa Marie Presley - datteren til rockekongen Elvis. Foto: All Over Press
MOR OG DATTER: Riley er datteren til artisten og låtskriveren Lisa Marie Presley - datteren til rockekongen Elvis. Foto: All Over Press Vis mer

Kjærester i to år

De nygifte møttes på settet til filmen «Mad Max: Fury Road» i Namibia sommeren 2012, og deretter har det gått slag i slag.

Keough startet karrieren sin som modell, og stilte sammen på coveret til Vogue med moren Lisa Marie Presley (47) og bestemoren Priscilla Presley (69) i 2004.

Deretter startet hun som skuespiller, og hun har blant annet spilt mot Kristen Stewart i «The Runaways» og Channing Tatum i «Magic Mike».

Dette blir 25-åringens første ekteskap, men hun har tidligere vært forlovet med skuespilleren Alex Pettyfer og kjæreste med musikeren Ryan Cabrera.

Sommeren 2013 ble Keough også koblet til Robert Pattinson, som er eks-kjæresten til venninnen Kristen Stewart.

Going to see #foxcatcher !!!! #cannes2014

A photo posted by Riley Keough (@rileykeough) on

Her er Riley og hennes nybakte ektemann på vei til en filmpremiere i mai i fjor:

 

LES OGSÅ: - Nå veier jeg det samme som da jeg var tenåring