Elvis anmeldt for fly-onani

Politiet måtte rykke ut etter at kapteinen slo alarm.

SLO SEG LØS PÅ FLY?: En 52 år gammel kvinne hevder latino-artisten Elvis Crespo åpelyst foran henne og de andre artistene på et fly fra Houston til Miami (illustrasjonsbilde) Foto: AP
SLO SEG LØS PÅ FLY?: En 52 år gammel kvinne hevder latino-artisten Elvis Crespo åpelyst foran henne og de andre artistene på et fly fra Houston til Miami (illustrasjonsbilde) Foto: AP Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Den 52 år gamle kvinnen Patricia Perea ble alt annet enn sjarmert da hun ved en tilfeldighet havnet i setet ved siden av latino-stjernen Elvis Crespo på et fly fra Houston til Miami tidligere denne uken.

Istedenfor å sjarmere henne med en kjærlighetsballade, hevder kvinnen ifølge Ekstra Bladet at artisten begynte å onanere åpenlyst foran henne og de andre passasjerene.

Da Elvis ikke ville slutte, skal Patricia ha klaget til flykapteinen, som sørget for at politiet ventet på flyplassen i Miami.

I avhør blånektet Elvis - som for ti dager giftet seg med sin manager Maribel Vega i Mexico - for at han hadde vært klåfingret på seg selv.

Politiet valgte derfor å hverken å arrestere eller stjernen, men Patricia har så langt ikke trukket tilbake anmeldelsen.


LES OGSÅ: Alfie (13) er ikke barnefaren

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer