Elvira tilbake etter floppen

Gjør comeback etter den tøffe tiden.

SATSER VIDERE: Forrige plateflopp til tross - Elvira Nikolaisen har nye plateplaner. Foto: SCANPIX
SATSER VIDERE: Forrige plateflopp til tross - Elvira Nikolaisen har nye plateplaner. Foto: SCANPIX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Etter at suksessdebuten "Quiet Exit" ble oppfølgeralbumet "Indian Summer" en formidabel nedtur for Elvira Nikolaisen (28).

Til tross for offensiv markedsføring fikk andreplaten - som var produsert av Elviras forlovede og tidligere Turboneger-trommis Christer Engen (34) - lunkne kritikker og solgte bare i 11 500 eksemplarer. Og da Elvira i tillegg måtte avlyse sin planlagte norgesturné på grunn av pollenallergi var nedturen et faktum.

- HVis apparatet rundt Elvira sier de er fornøyd, så snakker de ikke sant. Dette er en stor nedtur. Mye av grunnen er at andreplaten rett og slett er svakere enn den første, sa P3s musikksjef Håkon Moslet til VG Nett den gang.

Men 28-åringen fra Moi satser likevel videre på musikken. Nå er hun aktuell med samlealbumet "Postkort fra livet" sammen med en rekke andre norske artister, deriblant Henning Kvitnes, Sigvart Dagsland, Hellbillies, Anne Grete Preus og Halvdan Sivertsen. I tillegg planlegger hun nok en plate neste år.

- Jeg har lyst til å være en artist som lager mye musikk og gir ut mange plater, så det er bare å kjøre på, forteller Nikolaisen til VG.

Har du tips om norske artister? Tips oss på [email protected]!

LES OGSÅ: Elviras forlovede skylder penger

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer