Elton tapte superrolle

Kleskonge bød mer enn den fargerike musikeren.

INGEN SUPERROLLE: Elton må nok nøye seg med rollen som tilskuer når "Superman: The Man of Steel" kommer på kino i 2009. Foto: All Over Press
INGEN SUPERROLLE: Elton må nok nøye seg med rollen som tilskuer når "Superman: The Man of Steel" kommer på kino i 2009. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEHER.NO: Sir Elton John blir ikke å se i den neste Supermann-filmen etter å ha tapt kampen om en rolle til den britiske businessmannen Sir Philip Green - som blant annet eier klesgiganten TopShop.


Sir Elton og Sir Philip kjempet om rollen i "Superman: The Man of Steel" under en auksjon ved Londons eksklusive utested Fifty, hvor en rekke celebriteter var samlet for å få inn penger til teateret Old Vic.


SE HER: Supermann skal gifte seg


Elton skal ha budt nesten en halv million kroner for en gjesteopptreden som seg selv i filmen, men til slutt gikk rollen til Sir Philips kone for drøyt 600 000 kroner.


Auksjonen fikk totalt inn drøyt 610 millioner kroner. Blant annet gikk en romantisk middag med Paris Hilton under hammeren for 366 000 kroner.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer