Elton John gifter seg etter 21 år

Skal gifte seg til helgen.

NÅ BLIR DE EKTEPAR: Elton John og David Furnish planlegger bryllup. Foto: Retna/Photoshot
NÅ BLIR DE EKTEPAR: Elton John og David Furnish planlegger bryllup. Foto: Retna/Photoshot Vis mer

SEOGHØR.NO: Sir Elton John (67) og partneren David Furnish (52) falt pladask for hverandre da de møttes i 1993, men det tok tolv år før de inngikk et sivilt partnerskap.

Nå har paret bestemt seg for å ta skrittet fullt ut.

Førstkommende helg skal de endelig gifte seg, bekrefter artistens talsperson til UsWeekly.com.

I mars ble vedtatt en lovendring i Storbritannia som ga lesbiske og homofile lovfestet rett til å gifte seg, og allerede den gang avslørte Furnish at også han og Elton John ønsket å gjøre dette.

SMÅBARNSFORELDRE: Det kommende ekteparet har hendene fulle med de to små sønnene Zachary og Elijah. Foto: All Over Press
SMÅBARNSFORELDRE: Det kommende ekteparet har hendene fulle med de to små sønnene Zachary og Elijah. Foto: All Over Press Vis mer

- Vi er veldig glade for at denne lovgivningen gikk gjennom, så dette bør feires. Vi kan ikke bare si «Åh, vi har allerede et sivilt partnerskap, så vi gidder ikke å bry oss med å gifte oss». Vi kommer til å gjennomføre det, fortalte han i et intervju med Matt Lauer.

Det er foreløpig ikke kjent hvor vielsen vil finne sted, og selv om duoen er kjent for sine overdådige fester, så hevdet Furnish den gang at bryllupet ville bli en diskré markering sammen med sønnene Zachary (3) og Elijah (1).

- Det vil foregå i stillhet, men vi skal gifte oss og det det blir en gledelig begivenhet hvor barna våre vil være til stede. Jeg tror vi kommer til å dra på et kontor i England sammen med guttene og et par vitner.

Nylig opptrådde Elton John i bryllupet til «How I Met Your Mother»-stjernen Neil Patrick Harris da han sa ja til partneren David Burtka etter ti år som kjærester.

LES OGSÅ: Bryllupsfeber i Monaco