Elton ga bort Liz

Ridder Elton tok føringen på Hurleys slottsbryllup

ANKOM I JOGGEBUKSE: Elton John la inn en langspurt da han kom til festlokalet i engelsk ruskevær. Foto: AP
ANKOM I JOGGEBUKSE: Elton John la inn en langspurt da han kom til festlokalet i engelsk ruskevær. Foto: AP Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Se flere bilder fra slottet i vår bildespesial!


SEHER.NO: Kirkegulvet på Sudeley Castle i Gloucestershire ble omgjort til en "Yellow Brick Road" da Liz Hurley fikk sin kjære Arun Nayar.


Anført av sin gode venn  sir Elton John lovet Liz - blant annet kjent fra filmen "Austin Powers" - "å elske og ære sin ektemann i gode og onde dager."


Hele brudefølget var ifølge People kledd i klær fra Versace, mens de eksklusive smykkene var fra Choppard.


Paret lurte verdenspressen ved å gifte seg borgerlig kvelden før, men utvekslet lørdag løfter foran de frammøtte gjestene - som blant annet inkluderte supermodellen Elle MacPherson og motekongen Valentino.


I likhet med Pamela Anderson, nøyer imidlertid ikke Liz seg med ett bryllup. Etter en uke med feiring i England, drar paret til India, for å gifte seg på nytt i brudgommens hjemland.


Hurley og Nayar har vært sammen siden 2003, da de ble introdusert via felles venner. Han har tidligere vært gift en gang, mens Liz datet skuespilleren Hugh Grant i 10 år. Hun har også et barn med filmprodusenten Steve Bing.


Flere bilder av bryllupslokalene finner du i vår bildespesial til høyre.


Se alle de eksklusive bildene fra bryllupet i Se og Hørs Weekend-bilag JetZ! på fredag!

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer