Elton fortsetter Madonna-hetsen

- Prøv å synkronisere leppene så godt du kan.

HETSER MADONNA: Elton John har ikke mye respekt overfor Madonna. Foto: All Over Press
HETSER MADONNA: Elton John har ikke mye respekt overfor Madonna. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Det er tydelig at tonen fortsatt ikke er særlig hjertelig mellom superstjernene Madonna (53) og Elton John (64).

På Golden Globe-løperen nylig var begge nominert i kategorien for beste originalsang, og da Elton John ankom seremonien, sa han til reporterne han ikke trodde Madonna hadde «en j ... sjanse». Da Madonna ble konfrontert med kommentaren, lo hun bare og spurte om Elton «hadde på seg kjole», ifølge Rumorfix.com.

Siden stakk Madonna av med prisen, noe som falt Elton-ektemannen David Furnish tungt for brystet. Han kom med en knusende dom over popstjernen på Twitter, og brukte ord som desperat og pinlig for å beskrive henne.

Det stopper ikke der. Elton John ser ut til å ville fortsette ordkrigen. Da han nylig ble intervjuet på amerikansk frokost-TV, ble han spurt om han hadde noen råd til Madonna når hun skal underholde i pausen under kommende Super Bowl.

- Ja, prøv å synkronisere leppene så godt du kan, sa han – og insinuerte at hun ikke kommer til å synge live.

64-åringen fortsatte med å si at han aldri ville ha stilt opp på Super Bowl – ettersom han aldri har sett et show som har vært vellykket på denne arenaen.

Til tross for Madonnas gode kontring av Elton Johns uttalelser på den røde Golden Globe-løperen, hadde hun også et uhell like etter.

Superstjernen presterte nemlig å tråkke på nyforlovede Jessica Biels (29) kjole, noe fotografene selvsagt fikk med seg.

Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Takket sin døde mor for filmsuksessen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer