- Elton (65) blir pappa igjen

Elton John vil ikke at sønnen Zachery skal vokse opp alene.

STOLTE FEDRE: Elton John og David Furnish skal ha startet surrogatprosessen for andre gang.  Foto: All Over Press
STOLTE FEDRE: Elton John og David Furnish skal ha startet surrogatprosessen for andre gang. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: I desember for to år siden ble Elton John (65) og hans partner David Furnish (49) foreldre til lille Zachary (18 mnd), som kom til verden via en surrogatmor i California.

Elton og David elsker foreldrerollen og har nå bestemt seg for å få sitt andre barn, ved hjelp av den samme surrogatmoren, hevder en kilde.
 
- Elton ansatte den samme kvinnen får å få et barn til og hun er nå mellom én og tre måneder på vei, sier kilden til The Daily.

«Rocket Man»-sangeren har hele tiden vært klar på at han ønsker seg flere barn.

- Jeg vil gjerne ha flere barn. Jeg vil at han skal ha et søsken å gå på skolen sammen med, slik at han har noen å leke med.

Selv om han nå skal være overlykkelig over den forestående familieforøkelsen, liker ikke 65-åringen tanken på at barna vokser opp uten å kjenne sin mor. 

- Han vil bli knust når han vokser opp og skjønner at han ikke har en mor. Men akkurat nå er han så lykkelig. Jeg har aldri sett et mer fornøyd barn, sier stjernen om Zachery ifølge Daily Mail.

Sangeren er Zacharys biologiske far.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Skiftet dialekt etter koma

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer