Elskovsferier reddet forholdet

- Det er begrenset hvor mye sex du orker når du har unger.

ELSKOVSFERIER: Sven Nordin og kona Torhild Strand holdt liv i ekteskapet ved å dra på elskovsferier mens tvillingene deres var små.  Foto: STELLA PICTURES
ELSKOVSFERIER: Sven Nordin og kona Torhild Strand holdt liv i ekteskapet ved å dra på elskovsferier mens tvillingene deres var små. Foto: STELLA PICTURES Vis mer
SEHER.NO:  9. september har Sven Nordin (53) premiere på sitt nye enmannsshow «Pappa!» på Lillestrøm kulturhus.

I forestillingen setter skuespillerstjernen fokus på alle de utfordringene småbarnsforeldre må gjennom når de får barn, og harselerer blant annet med våkenetter, hormoner og bleieskift, skriver Dagbladet. 

Og 53-åringen, som har tvillingene Liv og Mira (25) med kona Torhild Strand, har brukt sin egen livserfaring og papparolle som inspirasjon, både på godt og vondt.

- Når man får tvillinger blir det nesten som en industri. Vi snakker 16 bleieskift i døgnet. De må læres opp til å sove og spise samtidig, ellers har man det gående hele døgnet. Det er begrenset hvor mye sex du orker når du har unger, bleier, bæsj og grøt rundt deg hele tida. Da er det lett å glemme hvorfor man fikk ungene, sier Nordin til Dagbladet.

Ifølge skuespillerstjernen har han og kona klart å holde liv i ekteskapet ved å bygge seg opp et godt nettverk av besteforeldre og venner, i tillegg til at de reiste på noen helt spesielle ferier da barna var små.

- For å få et forhold til å fungere, er det livsnødvendig å sette av tid til hverandre. Da glemmer man ikke hvorfor man ble sammen. Vi kalte det «pul og elsk»-ferier, sier han.

Nordin hadde også kjempesuksess med sitt forrige enmannsshow «Hulemannen», som har blitt sett av 150.000 mennesker siden 2001.

Og når han nå går på scenen igjen og utleverer ting fra sitt eget familieliv, har han vært veldig opptatt av at hele familien kan stå for det som sies.

- Det er viktig at utleveringene blir gjort med sjarm og overskudd, og ikke i stygg forstand. Ungene har lest tekstene og synes de er morsomme, sier han.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ: - Frustrerende å bli eldre