<strong>SKANDALE:</strong> Tiger Woods skal ha vært utro med over 100 kvinner. Foto: NTB scanpix
SKANDALE: Tiger Woods skal ha vært utro med over 100 kvinner. Foto: NTB scanpix Vis mer

- Elsket å lese om utroskapsskandalen

Tiger Woods leste samtlige artikler og kommentarfelt.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Utroskapsskandalen til Tiger Woods, som ble rullet opp i 2010, kostet golfstjernen ekteskapet med ekskona Elin Nordegren.

Det ble hevdet at Woods hadde vært utro mot kona med over 100 kvinner.

Det er det mange som ønsker å tjene penger på, og i den anledning har Woods' tidligere trener, Hank Haney, skrevet boken «The Big Miss: My Years Coaching Tiger Woods». I boken hevder Haney at Tiger nektet ekskona å smile på golfbanen. Nå kommer flere avsløringer frem.

Haney skriver nemlig at Tiger elsket å lese om utroskapsskandalen.

«I stedet for å ignorere hva som ble skrevet og sagt om ham, tok Tiger det inn. Da vi var i Augusta og kjørte til og fra golfbanen, satt han i passasjersetet, og jeg kunne se at han surfet på nettet, og søkte på sitt eget navn på sladdersider», skriver Haney ifølge RadarOnline.com.

Og Tiger skal ikke bare ha lest artiklene, han leste også alt som ble skrevet i kommentarfeltene.

«Noen ganger sa han: «Oi, her er det en ny sak», før han begynte å lese den. Mange av kommentarene var slag mot ham. Jeg skjønte ikke hvorfor han ønsket å lese sång.»
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: - Han nektet Elin å smile

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer