AKTIV I SOSIALE MEDIER: Vibeke Skofterud var aktiv på Sosiale medier og delte ofte både inspirerende og søte bilder med sine følgere. Foto: Instargram.
AKTIV I SOSIALE MEDIER: Vibeke Skofterud var aktiv på Sosiale medier og delte ofte både inspirerende og søte bilder med sine følgere. Foto: Instargram.Vis mer

Vibeke Skofterud:

Elsket å dele høydepunktene med fansen

Hennes karakteristiske smil, spenstige aktiviteter og katten Felix preget Vibeke Skofteruds Instagram-profil.

Søndag kom den tragiske nyheten om at Vibeke Skofterud (38) hadde omkommet i det som viser seg å være en vannscooterulykke utenfor Arendal.

Siden dødsfallet først ble kjent, har en rekke kjente ansikter innen politikken, idrettsmiljøet og TV-bransjen delt sine kondolanser og hyllester i sosiale medier.

Den tidligere langrennsstjernen blir blant annet beskrevet som «en fargeklatt», «sprudlende» og «alltid positiv» av sine mange venner og bekjente.

1980-2018: Vibeke Skofteruds liv i bilder. Video: Bjørn Langsem / NTB / Scanpix Vis mer

At 38-åringen var aktiv, sosial og hadde en positiv utstråling, bar også hennes Instagram-profil preg av. Under kan du se flere av Vibeke Skofteruds egne blinkskudd gjennom de siste årene.

Strålte på den rød løperen

Selv om hun for nordmenn først og fremst er kjent for sine mange langrennsprestasjoner, har hun de siste årene også vært å se på TV-skjermen og på kjendistunge røde løpere i en rekke andre sammenhenger.

Da Thomas Numme og Harald Rønneberg hadde sin siste sending av «Senkveld med Thomas og Harald» i mai, var Vibeke på plass med venninnen Jorun Stiansen (34).

Sportsglad

Til tross for at Vibeke la langrennskarrieren på hylla i 2015, var det liten tvil om at nettopp denne idretten lå den tidligere medaljevinnerens hjerte nær.

I år var hun å se i en ny rolle mens hennes tidligere lagvenninner kjempet om medaljene i løypa under årets vinter-OL i Pyeongchang.

Da var Vibeke nemlig blant Eurosports ekspertkommentatorer under OL-sendingene, og 38-åringen delte hyppig bilder av morsomme episoder fra sendingene og av sportsprestasjonene til sine tidligere idrettskolleger.

Da Marit Bjørgen (38) tok beslutningen om å legge opp sin langrennskarriere i vinter, delte Vibeke et bilde av de to sammen med en rørende hyllest til sin tidligere kollega.

Selv har Marit Bjørgen kommet med følgende uttalelse om den tragiske nyheten om sin tidligere landslagsvenninne:

- Det var aldri kjedelig rundt Vibeke og tomrommet etter henne blir stort og umulig å fylle. Vi har opplevd så mye sammen, fra OL-gull i stafett til plattfest hjemme i Trøndelag, og minnene kommer jeg til å leve på lenge. Mine tanker går i dag til familien og hennes nærmeste. Glad i deg Vibeke. Hvil i fred, skrev Marit Bjørgen i en pressemelding fra Skiforbundet.

Aktiv jente

Blant de mange øyeblikkene på bildedelingsplattformen, er også en rekke bilder fra et vidt spekter av sport- og friluftslivsaktiviteter, hvor Vibeke alltid har et stort smil om munnen.

Likevel viste hun også at til og med en tidligere toppidrettsutøver kan sette pris på avslapning og på andre aktiviteter enn de sportslige.

Den tidligere langrennsløperen hadde funnet lykken med kjæresten Marit Stenshorne (44), og under årets Pride-festival delte hun bilde av seg selv og kjæresten med bildeteksten «Å elske er en menneskerett».

Søndag kveld la kjæresten selv ut en Instagram-melding hvor hun sa farvel til sin kjære Vibeke. «Vi skulle jo bli gamle og krokete sammen», lød det blant annet i den rørende meldingen.

Vibeke var også en katteelsker uten like, en lidenskap hun heller ikke la skjul på Instagram. Hun har nemlig delt en rekke bilder sammen med sine firbeinte venner, og i en av bildetekstene har hun skrevet at «Liker du ikke katter, liker du ikke meg».

Katten Felix har hun også gitt sin helt egen Instagramprofil.

LES OGSÅ: Historien om skitalentet

Vant 20 000 hver eneste måned de neste 20 årene!

Vant 20 000 hver eneste måned de neste 20 årene!

Annonsørinnholdfra NORSK TIPPING
Popstjernen er ikke til å kjenne igjen

Popstjernen er ikke til å kjenne igjen

Nå svarer hun på twerke-bråket

Nå svarer hun på twerke-bråket

Derfor får hun ikke møte «stedatteren»

Derfor får hun ikke møte «stedatteren»

Dette gjorde kjendisene for 10 år siden

Dette gjorde kjendisene for 10 år siden

Derfor vil hun droppe alkohol i 18 år

Derfor vil hun droppe alkohol i 18 år

- Sexy handler ikke om å bruke push-up BH, rød leppestift og høye hæler

- Sexy handler ikke om å bruke push-up BH, rød leppestift og høye hæler

Brudd etter fem år

Brudd etter fem år

Brudd for fjerde gang på fem år

Brudd for fjerde gang på fem år

- Jeg får tilsendt mye rart som jeg ikke forstår

- Jeg får tilsendt mye rart som jeg ikke forstår

- Hun holder det ikke ut

- Hun holder det ikke ut

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder

Ellos rabattkoderLensway rabattkoderApollo rabattkoderRoom21 rabattkoderSportamore rabattkoder
Postadresse
Boks 1184 Sentrum, 0107 Oslo
Besøksadresse
Karvesvingen 1, 0579 Oslo
Sentralbord
21 30 10 00
Ansvarlig redaktør
Ulf André Andersen
Redaktør seher.no
Jonas Jørstad
Utgiverselskap
Aller Media AS
Powered by
Labrador CMS
Tips oss på sms 2255