Elskes og hates for dette antrekket

Supermodell Rosie Huntington-Whiteley vakte oppsikt på ELLE Style Awards i London, og hun var ikke den eneste... Kast terning og si din mening!

VISTE FREM MODELLKROPPEN: Rosie Huntington-Whiteley har jobbet som profesjonell modell i ti år, og tirsdag kveld hanket hun inn prisen for årets modell på Elle Style Awards i London. Hvorvidt den dristige kjolen hennes var stilig, er det imidlertid delte meninger om.  Foto: All Over Press/ Stella Pictures
VISTE FREM MODELLKROPPEN: Rosie Huntington-Whiteley har jobbet som profesjonell modell i ti år, og tirsdag kveld hanket hun inn prisen for årets modell på Elle Style Awards i London. Hvorvidt den dristige kjolen hennes var stilig, er det imidlertid delte meninger om. Foto: All Over Press/ Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Tirsdag kveld ble sesongens moteuke i London avsluttet med ELLE Style Awards, og stjernene troppet opp på den røde løperen på rad og rekke.

Blant dem som vakte mest oppsikt, var «Transformers»-stjernen Rosie Huntington-Whiteley (27), som mottok prisen «årets modell».

Den smellvakre blondinen ankom nemlig prisutdelingen i en svært dristig kjole.

Modellens sorte minikjole, med skinndeltajer og asymmetrisk skjørt, dekket så vidt baken hennes - mens overdelens skjæringer bød på sjenerøse utringninger både forfra og fra siden.

Antrekket har skapt stor uenighet blant mange briter.

Mens flere av avisen Daily Mails lesere hyller skjønnhetens dristige kjolevalg, mener andre at hun bare ser billig ut.

VISTE DET MESTE: Vakre Rosie på ELLE Style Awards tirsdag. Foto: REX/All Over Press
VISTE DET MESTE: Vakre Rosie på ELLE Style Awards tirsdag. Foto: REX/All Over Press Vis mer

- Hun ser fantastisk ut!! Nydelig, skriver en leser.

- Hvis jeg hadde sett ut som Rosie, hadde jeg hatt på meg det hele dagen, mener en annen. 

- Rosie hva-hun-nå-heter ser fullstendig nydelig ut, men den kjolen er helbom, skriver en tredje.

- Det er en grusom kjole hun har på seg, helt seriøst, konkluderer en fjerde. 

Flere viste hud

Det var imidlertid ikke bare Victoria's Secret-skjønnheten, som har jobbet profesjonelt som modell i over ti år, som viste hud på tirsdagens ELLE Style Awards.

Saken fortsetter nedenfor.

Hva synes du om Rosies vågale antrekk? Kast terning på henne og de andre ELLE Style Awards-stjernene her!

[views:embed:node_embed:block:77788]

Vågale stjerner viste hud

Rosies modellkollega Jourdan Dunn (24) var også iført en dristig, sort kjole på prisutdelingen. Men den suksessrike Maybelline-profilen fikk tilsynelatende nok av den vågale kjolen: Jourdan skiftet i hvert fall til en minikjole med snøringer og gulldetaljer i løpet av kvelden.

Det var den kjolen hun var iført da hun delte ut prisen for «årets musiker» til «Stay With Me»-sangeren Sam Smith (22).

Saken fortsetter under bildene.

STJERNESPEKKET: Modell Jourdan Dunn, prisvinner Sam Smith, Cara Delevingne og popstjerne Taylor Swift var blant kjendisene som kastet glans over ELLE Style Awards ved avslutningen av London Fashion Week tirsdag.  Foto: All Over Press/ Stella Pictures
STJERNESPEKKET: Modell Jourdan Dunn, prisvinner Sam Smith, Cara Delevingne og popstjerne Taylor Swift var blant kjendisene som kastet glans over ELLE Style Awards ved avslutningen av London Fashion Week tirsdag. Foto: All Over Press/ Stella Pictures Vis mer

Modell og skuespiller Cara Delevingne (22), som er aktuell med flere filmer fremover, vant prisen for «årets gjennombrudd som skuespillerinne».

I motsetning til Rosie og Jourdan, var den rocka supermodellen iført en fotsid og mye mindre dristig kjole - om man ser bort fra «push up»-effekten!

«The Face of an Angel»-aktuelle Cara er vanligvis komfortabel med avslørende antrekk, men kanskje nesten-puppeglippen på Golden Globe-etterfesten i januar satte en støkk i henne?

Popstjerne og Grammy-vinner Taylor Swift (25) vant prisen for «årets kvinne», og den modell-lignende musikeren fikk oppmerksomhet i en grønn kjole med høy splitt foran, sorte blonder og stroppedetaljer.

Se alle vinnerne på årets ELLE Style Awards her (ekstern lenke, journ.anm.).

LES OGSÅ: Slik avslørte Liv Tyler det uvanlige babynavnet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer