Kyle Walker:

Elskerinnen slår tilbake

Fikk to barn mens fotballstjernen var gift.

I HARDT VÆR: Det stormer rundt Kyle Walker, som spiller på Manchester City sammen med vår egen Erling Braut Haaland. Foto: NTB
I HARDT VÆR: Det stormer rundt Kyle Walker, som spiller på Manchester City sammen med vår egen Erling Braut Haaland. Foto: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den siste tiden har Manchester City-stjernen Kyle Walker (33) fått enorm spalteplass i tabloidpressen. I løpet av kort tid har det nemlig blitt slutt mellom ham og kona Annie Kilner, Walker har innrømmet utroskap og det har blitt kjent at han fikk sitt andre (!) barn med en elskerinne utenfor ekteskapet.

Det har altså kokt greit i fotballproffens privatliv.

Og nå får skandalen nye bein å gå på ettersom Lauryn Goodman (33), som Walker nylig fikk barn med, forteller sin side av saken.

I et intervju med Daily Mail sier elskerinnen at både hun og kona er ofre for hans «ego» og «løgner», og forteller at hun ikke har sovet på flere dager som følge av fotballstjernens tidligere uttalelser.

RASER: Lauryn Goodman sier at både hun og Kyle Walkers kone er ofre i utrosaken. Foto: NTB
RASER: Lauryn Goodman sier at både hun og Kyle Walkers kone er ofre i utrosaken. Foto: NTB Vis mer

- Ingen forstår hvordan det er når en liten gutt peker på bildet av faren sin og bare vil se ham. Det knuser hjertet mitt, forteller hun ærlig, og fortsetter:

- Det var jeg som gjorde det slutt med Kyle. Hvis jeg ville, så kunne jeg ha fortsatt å ha en hemmelig familie sammen med ham. Men jeg taklet ikke det giftige forholdet lenger og innså at det ikke var bra for barna mine.

Tidligere denne uken la Walker seg flat i et intervju med The Sun.

- Det jeg har gjort er grusomt og jeg tar fullt ansvar. Jeg tok idiotiske valg. Jeg kan ikke tenke eller se for meg hva Annie går gjennom. Jeg har spurt henne, men det er smerte og skuffelse, fortalte han, og la til:

Dette sier kronprinsesse Mary om utroskap. Reporter: Caroline Vagle. Video: Se og Hør. Vis mer

- Mannen som skal elske og ta vare på henne gjorde dette …

Stjernen la ikke skjul på at han også har hatt det vanskelig etter sidespranget.

- Den eneste personen jeg kan klandre er meg selv. Jeg har roller og ansvarsoppgaver som jeg er klar over, og jeg har tatt dumme valg. Men jeg må ta ansvar for mine handlinger, det skylder jeg alle.

LES OGSÅ: Om frieriet: - Tullete