Ewan McGregor og Mary Elizabeth Winstead fra «Fargo»

- Elskerinnen forlater ham

Ewan McGregor står nå uten verken kone eller kjæreste.

- BRUDD: Ifølge en kilde tett på paret, har Mary Elizabeth Winstead valgt å gå fra Ewan McGregor. I fjor høst forlot han sin egen kone til fordel for skuespillerkollegaen, men nå er gnisten angivelig slukket. Foto: NTB scanpix
- BRUDD: Ifølge en kilde tett på paret, har Mary Elizabeth Winstead valgt å gå fra Ewan McGregor. I fjor høst forlot han sin egen kone til fordel for skuespillerkollegaen, men nå er gnisten angivelig slukket. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

(Se og Hør): Skuespiller Ewan McGregor (46) har virkelig vært i vinden det siste året. Ikke bare på grunn av sin prisbelønte rolle i suksesserien «Fargo», men også på grunn av sitt særs turbulente privatliv.

I fjor høst ble det nemlig kjent at han valgte å forlate kona si gjennom de siste 22 årene, Eve Mavrakis (51), til fordel for 13 år yngre Mary Elizabeth Winstead (33). Bruddet skapte reaksjoner verden over, og flere fans stilte spørsmål ved hvordan han kunne gå fra Eve.

Nå kan det derimot virke som om han står på bar bakke igjen. Etter et noe turbulent og lite offentlig forhold med Mary Elizabeth, har hun nå forlatt ham, ifølge kilder magasinet Star har pratet med.

- Hver til sitt

Det er Daily Mail som har valgt å sitere den amerikanske bladsaken. En kilde, som angivelig er tett på skuespillerne, forteller om grunnen til det plutselige bruddet.

- Mary hatet å få stempelet som «home wrecker» og all ydmykelsen det brakte med seg. Det er veldig trist, fordi for et år siden var Ewan og kona hans i et godt forhold, og så bestemte han seg for å kaste alt vekk på grunn av Mary. Nå ser det ut som han har mistet dem begge for godt, uttaler kilden.

HÅND I HÅND: Ewan McGregor gikk hånd i hånd med den nye kvinnen i sitt liv, Mary Elizabeth Winstead i Hollywood i høst. Foto: Splash News, NTB scanpix
HÅND I HÅND: Ewan McGregor gikk hånd i hånd med den nye kvinnen i sitt liv, Mary Elizabeth Winstead i Hollywood i høst. Foto: Splash News, NTB scanpix Vis mer

Forholdet mellom McGregor og Winstead har lenge vært basert på spekulasjoner og lukkede kilder, men paret har sakte, men sikkert, valgt å vise frem kjærligheten sin for hverandre. I november ble de to observert sammen i Hollywood på vei til Pages-teateret for å se en oppsetning av stykket «Hamilton».

Ewans kone skal være knust etter å ha blitt dumpet til fordel for 13 år yngre Mary Elizabeth. Før bruddet skal Mary Elizabeth ha hilst på Eve og barna hun har med Ewan McGregor under en middag i desember.

TOTAL FORVANDLING: Gode sminkører har sørget for at de færreste vil kjenne igjen Ewan McGregor i sesong 3 av TV-serien «Fargo». Video: FX Vis mer

Da Daily Mail valgte å spørre 51 år gamle Mavrakis om det kunne være sannhet i ryktene, svarte hun at hun ikke hadde hørt noe om det angivelige bruddet.

- Jeg vet virkelig ikke, dessverre, uttalte hun overfor avisen.

Hyllet begge to

Forholdet mellom McGregor og Winstead skapte sist overskrifter i januar, da Ewan stakk av med pris for beste mannlige skuespiller for sin rolle i tv-serien «Fargo» under Golden Globe-utdelingen.

BRUDD: Etter 22 år valgte Ewan og Eve å fortalte hverandre. For McGregors del var det til fordel for en 13 år yngre kollega. Foto: NTB scanpix
BRUDD: Etter 22 år valgte Ewan og Eve å fortalte hverandre. For McGregors del var det til fordel for en 13 år yngre kollega. Foto: NTB scanpix Vis mer

Han valgte å takke både sin fraseparerte kone og sin nye flørt - i samme tale. I etterkant raste Eve Mavrakis mot eksens utsagn fra scenen.

Det skal sies at det ikke er helt tilfeldig at skuespilleren nevnte begge to i talen. Han spiller nemlig mot Mary Elizabeth i serien, mens hans tidligere kone har tatt seg av barna mens han har vært på innspilling. ​

- Det ville heller ikke vært noen Rey uten Mary Elizabeth Winstead, så tusen takk til alle, sa den tydelige rørte prisvinneren til en applauderende sal.

McGregor og Mavrakis har de fire barna Clara (21), Esther (16), Anouk (7) og Jamyan (7) sammen, som har vært fokus i bruddprosessen. Det var kanskje derfor ikke rart at han valgte å omtale ekskona i talen.

- Jeg vil gjerne få lov til å takke Ev, som alltid sto ved min side i 22 år. Jeg vil også takke mine fire barn, jeg elsker dere, sa skotten.

Men «Ev» hadde ikke spesielt mye til overs for talen. Til Daily Mail, sitert av australske News, sa Mavrakis at hun mener eksen kunne spart seg.

- Nei, jeg likte ikke talen hans, sier hun.

På spørsmål om hun ønsket å utdype kommentaren, ga hun følgende svar:

- Det er av de samme grunnene som du er her og spør for. Jeg kommer ikke til å si noe mer om det, sa hun. ​​

Mavrakis jobber som produksjonsdesigner, og har blant annet jobbet med filmer som «Imagine Me & You» og «Dangerous Liaisons».

LES OGSÅ: - Jeg fikk dødsangst

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer