KJEMPERART: Jesus Luz' ekskjæreste synes det er kjemperart at han har innledet et forhold til nesten 30 år eldre Madonna.  Foto: All Over Press
KJEMPERART: Jesus Luz' ekskjæreste synes det er kjemperart at han har innledet et forhold til nesten 30 år eldre Madonna. Foto: All Over PressVis mer

Elskerens ekskjæreste raser

- Hun er en latterlig gammel kjerring...

SEHER.NO: Det er nok mange som har undret seg over hvorfor den 22 år gamle brasilianske modellen Jesus Luz har blitt sammen med nesten 30 år eldre Madonna (51).

For ser man bort fra hennes milliardformue og svært veltrente kropp, er det fortsatt lite ved popdronningen som kan sammenlignes med en 20-åring.

Popstjernen har fått mye kritikk for at hun nå dater unge Luz. Og nå langer også modellens ekskjæreste ut mot Madonnas "barnerov", skriver Popcrunch.com.

Jesus datet den brasilianske skuespillerinnen Catharina Franca (18) i et og et halvt år, før de brøt forholdet i 2006. Nå snakker den vakre 18-åringen for første gang ut om hvor sjokkert hun ble da hun fant ut at eksen var blitt sammen med Madonna.

Ifølge skuespillerinnen er popdronningen kun ute etter å skaffe seg oppmerksomhet.

- Da jeg hørte om han og Madonna, kunne jeg ikke tro det. Jeg tror Madonna bare er sammen med ham for å få oppmerksomhet, sier hun.

Catharina tror også at aldersforskjellen mellom Madonna og hennes nye "toyboy" vil ødelegge forholdet.

- Jeg mener at alder har mye å si, og dette er bare latterlig av henne. Det er som om min mor skulle hatt en kjæreste på min alder, eller til og med min bestemor. Det er veldig rart, sier skuespillerinnen.

Men kritikken av popdronningen slutter ikke der...

-  Hun har et eller annet rart alderskompleks. Hun tror fortsatt hun er en ung dame og klarer ikke å akseptere alderen sin. Jeg kan ikke huske at han noen gang har snakket om henne eller hørt på musikken hennes. Hun er kjent, men hun er fra en helt annen generasjon. Hun er en latterlig gammel kjerring som hopper rundt på scenen i hennes alder, avslutter Franca.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Madonna-flørt i porno-film

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.