ELSKER SEX-SCENENE: Stellan Skarsgård elsker sex-scenene i «En ganske snill mann». Her hopper han i høyet med Ingunn Kjellsby. Scenen er omtalt som «de morsomste sexscenene i norsk films historie»,
ELSKER SEX-SCENENE: Stellan Skarsgård elsker sex-scenene i «En ganske snill mann». Her hopper han i høyet med Ingunn Kjellsby. Scenen er omtalt som «de morsomste sexscenene i norsk films historie», Vis mer

Elsker norske sex-scener

Stellan Skarsgård forbanner prippenheten...

Publisert
SEHER.NO: Den svenske filmstjernen Stellan Skarsgård (59) elsker de legendariske sex-scenene i «En ganske snill mann» med Jorunn Kjellsby og Kjersti Homen.

- Vi holder på å bli så pripne her i Norden. Vi har importert den amerikanske skrekken for sex og nakenhet. Før var vi skandinaver de nakneste i verden, men nå føler alle seg seksuelt trakasserte. Vi er blitt så redde for alt, sier Skarsgård til Magasinet.

«Mamma Mia»-stjernen - som forøvrig er faren til «True Blood»-skuespilleren Alexander Skarsgård - har kun spilt i én svensk film de siste tolv årene. Han foretrekker nemlig norske.

- Det lages bedre filmer i Norge, så enkelt er det. I Sverige lages det mange politifilmer, og de kan jeg gjøre bedre i USA. Hans Petter Moland har gitt meg tre av mine beste roller i karrieren; «Kjærlighetens kjøtere», «Aberdeen», og nå sist «En ganske snill mann». Hvorfor skal vi i Norden lage actionfilmer til tre millioner dollar, når amerikanerne gjør det så mye bedre med et budsjett på 300 millioner dollar? Nei, for faen, vi kan ikke late som vi er noe annet enn vi er. Da blir det bare dårlige kopier. Det fine med Norge er at hver lille hule har hatt en kommunal kino som har vist andre filmer enn «Pirates of the Carribean», sier Stellan.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Vraket Maria til storfilm  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer