EN HUND ETTER DYR: Katherine Heigl er antagelig en av Hollywoods mest dyrekjære stjerner. Foto: All Over
EN HUND ETTER DYR: Katherine Heigl er antagelig en av Hollywoods mest dyrekjære stjerner. Foto: All Over Vis mer

- Elsker mine 36 kjæledyr

Katherine Heigl har trolig rekorden i Hollywood for flest dyr på gården...

SEOGHØR.NO: Selv om det er gått fire år siden skuespilleren Katherine Heigl (35) sa opp i TV 2-suksessen «Grey's Anatomy», er hun mer enn travel nok i sitt nye hjem utenfor Salt Lake City.

Nå er hun gått fra å spille en lege på TV til å bli den reneste Doktor Dyregod i virkeligheten.

Tobarnsmoren forteller nemlig til nettstedet Good Housekeeping at hun har intet mindre enn 36 kjæledyr hjemme på gården i Utah!

STOR SUKSESS: Katherine slo for alvor gjennom i rollen som Lizzie i «Grey`s Anatomy». Her sammen med Justin Chambers. Foto: All Over
STOR SUKSESS: Katherine slo for alvor gjennom i rollen som Lizzie i «Grey`s Anatomy». Her sammen med Justin Chambers. Foto: All Over Vis mer

I alt har hun åtte omplasseringshunder, tre katter, to esler, to geiter, ti kyllinger og 11 hester.

De har rikelig med lekeplass på den digre ranchen, der hun bor med rockerektemannen Josh Kelley (34) og adoptivbarna deres Naleigh (5) og Adalaide (2).

HØNEMOR: Heigl ofret gladelig karrieren for å få mest mulig tid med adoptivdøtrene Naleigh og Adalaide. Foto:  All Over Press
HØNEMOR: Heigl ofret gladelig karrieren for å få mest mulig tid med adoptivdøtrene Naleigh og Adalaide. Foto: All Over Press Vis mer

Og det er nettopp morsrollen som er viktigst for Heigl for tiden.

Det var derfor hun til slutt sa opp rollen som Lizzie i den enormt populære TV-serien i 2010 – ett år etter at hun adopterte sitt første barn.

– Jeg følte at jeg prioriterte så feil. Jeg brukte så mye tid og energi på jobben, samtidig som jeg jo er oppdratt til å sette familien først, forteller den blonde skjønnheten til nettstedet.

Likevel er hun snart tilbake på TV med sin nye TV-serie «State of Affairs». Der spiller hun en CIA-analytiker som daglig briefer den kvinnelige presidenten om globale sikkerhetsspørsmål.

Les også: Slår tilbake mot ondsinnede rykter

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.