Elsker menn i dameklær

Artist Marianne Antonsen hyller dragguttene Dean-Erik Andersen og Geir Lillejord. – De er selve definisjonen av fabelaktig.

FULL FEST: På bakrommet etter showet var det høy temperatur. Artistene Simon Andersen (f.v.), Dean-Erik Andersen, Marianne Antonsen, Geir Lillejord og Stig-Werner Moe strålte til kamera. Foto: Tore Skaar / Se og Hør
FULL FEST: På bakrommet etter showet var det høy temperatur. Artistene Simon Andersen (f.v.), Dean-Erik Andersen, Marianne Antonsen, Geir Lillejord og Stig-Werner Moe strålte til kamera. Foto: Tore Skaar / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Onsdag kveld hadde draggruppen Queentastic premiere på utestedet Elsker i Oslo. Gruppa består av Dean-Erik Andersen (40) og Geir Lillejord (43).

Duoen skapte furore da de deltok i Melodi Grand Prix i 2006 med sangen Absolutely Fabulous og kom på tredjeplass. Lillejord og Andersen hadde suksesshowet Allsang på kanten i Kragerø tidligere i år, og har deltatt i Great Garlic Girls og underholdningsgruppa Ruth og Vigdis. De imponerte med sexy dans, flott sang, imitasjoner og grov humor.

- Dette er supermorsomt. Jeg ler meg i hjel av guttene. De er selve definisjonen av fabelaktig, stråler Marianne Antonsen (40) til Se og Hør.

Utestedet var stappfullt under premieren, og de sprudlende aktørene var svært fornøyde.

- Vi startet forberedelsene allerede i sommer. VI har hatt litt teksthjelp, ellers har vi gjort alt selv. Vi har til og med sydd kostymene selv, forteller Dean.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg så ut som en transvestitt på alle bildene

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer