Elsker livet med Suri

- Jeg føler meg beæret som får lov til å være mammaen hennes, forteller filmstjernen.

FAMILIEN CRUISE-HOLMES: Tom og Katie får ikke nok av vesle Suri.... Foto: AP
FAMILIEN CRUISE-HOLMES: Tom og Katie får ikke nok av vesle Suri.... Foto: AP Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEHER.NO: Mange har hevdet at Katie Holmes' (28) ekteskap til Tom Cruise (44) er alt annet enn en dans på roser.


Amerikanske medier har blant annet skrevet at Cruise er kontrollerende og nesten ikke slipper Katie og datteren Suri ut av huset, men Katie tar nå bladet fra munnen og forteller at hun stortrives i mammarollen og gjerne vil ha flere barn.


- Jeg elsker det! forteller "Dawson's Creek"-stjernen til People.


- Suri har det veldig, veldig bra. Hun er en nydelig liten pike, og jeg føler meg virkelig beæret som får lov til å være mammaen hennes.


Etter at Suri kom til verden i april, har det vært stille på jobbfronten for Katie. Ektemannen skal ha nektet henne å takke ja til oppfølgerfilmen til "Batman Begins" fordi han var sjalu på hovedrolleinnehaver Christian Bale. Men snart skal Katie likevel tilbake på jobb.


- Jeg skal begynne å jobbe med en film om halvannen måned som heter "Mad Money", med Queen Latifah og Diane Keaton. Jeg spiller en ung kvinne som er en av tre kvinner som raner sentralbanken, forteller Katie og legger til at filmen er en komedie.


Og hun hevder at hun får god støtte på hjemmefronten når hun returnerer til arbeidslivet:


- Det blir en utfordring, men jeg har en fantastisk oppmuntrende ektemann og familie. Dette blir enda et prosjekt vi skal klare sammen og det er litt av moroa.


 


 

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer