FÅR REAKSJONER: Rannveig Heitmann får mye kritikk når hun viser hud på bloggen. Nå slår hun tilbake og oppfordrer alle kvinner til å være stolte av kroppen sin.  Foto: Privat
FÅR REAKSJONER: Rannveig Heitmann får mye kritikk når hun viser hud på bloggen. Nå slår hun tilbake og oppfordrer alle kvinner til å være stolte av kroppen sin. Foto: PrivatVis mer

- Elsker kroppen min mer etter fødselen

Blogger og TV-profil Rannveig Heitmann oppfordrer alle kvinner til å være stolte av den kroppen de har.

SEOGHØR.NO: I september i fjor ble Rannveig Heitmann (20) mor for andre gang da hun fødte en liten jente. I dag er hun mer stolt av kroppen sin enn noen gang og oppfordrer alle kvinner til å godta den figuren de har.

- Etter at jeg ble mor, elsker jeg bare kroppen min enda mer. Den er mer feminin, og jeg har former jeg bare kunne drømme om før jeg fikk barn, skriver hun i et blogginnlegg onsdag.

Bloggeren, som også ble kjent gjennom seriene «Unge mødre» og «Charterfeber», jobber også som modell, men får stadig vekk slemme kommentarer når hun viser hud.

- Hver gang jeg legger ut et bilde hvor jeg har lite klær på, strømmer det inn kommentarer fra andre jenter, som «Kle på deg!» og «Du er mor, se å få på deg klær jente»  Ja, jeg er mor, og det er jeg utfattelig stolt over! Men gjør det at jeg er mor, til at jeg bare må overgi meg for slaskeklær og joggebuksestil ? Jeg elsker å kle meg sexy!

Planlegger mer silikon

20-åringen er fornøyd med kroppen sin slik den er, men legger ikke skjul på at hun liker «silikon-looken». For to år siden opererte hun inn silikon og planlegger snart en ny operasjon etter å ha ammet datteren.

- Jeg skal operere dem på nytt. De er helt normale nå, men jeg vil at det skal se mer ut som silikon. Jeg må vente i fire til seks måneder etter ammingen og så vil jeg legge inn rundt 500 gram i hver, fortalte Heitmann til Seoghør.no i april.

LES OGSÅ: Ble gravid dagen etter silikonoperasjonen