- Elsker kroppen min mer etter fødselen

Blogger og TV-profil Rannveig Heitmann oppfordrer alle kvinner til å være stolte av den kroppen de har.

FÅR REAKSJONER: Rannveig Heitmann får mye kritikk når hun viser hud på bloggen. Nå slår hun tilbake og oppfordrer alle kvinner til å være stolte av kroppen sin.  Foto: Privat
FÅR REAKSJONER: Rannveig Heitmann får mye kritikk når hun viser hud på bloggen. Nå slår hun tilbake og oppfordrer alle kvinner til å være stolte av kroppen sin. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I september i fjor ble Rannveig Heitmann (20) mor for andre gang da hun fødte en liten jente. I dag er hun mer stolt av kroppen sin enn noen gang og oppfordrer alle kvinner til å godta den figuren de har.

- Etter at jeg ble mor, elsker jeg bare kroppen min enda mer. Den er mer feminin, og jeg har former jeg bare kunne drømme om før jeg fikk barn, skriver hun i et blogginnlegg onsdag.

Bloggeren, som også ble kjent gjennom seriene «Unge mødre» og «Charterfeber», jobber også som modell, men får stadig vekk slemme kommentarer når hun viser hud.

- Hver gang jeg legger ut et bilde hvor jeg har lite klær på, strømmer det inn kommentarer fra andre jenter, som «Kle på deg!» og «Du er mor, se å få på deg klær jente»  Ja, jeg er mor, og det er jeg utfattelig stolt over! Men gjør det at jeg er mor, til at jeg bare må overgi meg for slaskeklær og joggebuksestil ? Jeg elsker å kle meg sexy!

Planlegger mer silikon

20-åringen er fornøyd med kroppen sin slik den er, men legger ikke skjul på at hun liker «silikon-looken». For to år siden opererte hun inn silikon og planlegger snart en ny operasjon etter å ha ammet datteren.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer