Elsker fortsatt kona etter 53 år

Sanglegenden hevder rapportene om utroskap har vært falske.

KJÆRLIGHET: Tom Jones elsker sin kone, Linda Trenchard, like mye nå som han gjorde for 53 år siden. Foto: AP
KJÆRLIGHET: Tom Jones elsker sin kone, Linda Trenchard, like mye nå som han gjorde for 53 år siden. Foto: AP Vis mer
SEHER.NO:  Sanglegenden Tom Jones (70), hvis navn egentlig er Tom Woodward, giftet seg med Linda Trenchard for 53 år siden. Han hevder alle rapportene om utroskap opp igjennom årene, har vært falske.

- Folk spør meg alltid om hva som får ekteskapet mitt til å fungere. Men det er ingen mysterier ved det. Vi var barn da vi møttes. og vi var veldig forelsket i hverandre. Vi elsker hverandre forsatt like høyt, og vi har klart å beholde vennskapet også, sier Jones til LiveMagzine


«It`s Not Unusual»-stjernen instisterer på at forholdet mellom dem fremdeles er utrolig sterkt, og at han aldri kunne forlatt sin kone.

- Vi nyter hverandres selskap. Å forlate Linda er utenkelig. Vi har for mye historie. For henne er jeg Tommy Woodward, og det er jeg fortsatt. Hvis jeg oppfører meg for mye som Tom Jones, så minner hun meg alltid på hvem jeg egentlig er.

Jones avslører også at han hater å se menn som ikke viser kvinner respekt - han derimot, ble oppdratt som en ekte gentleman.

- Noen snakker om kvinner som om de bare var merker i sengestolpen. Jeg har aldri behandlet kvinner som groupies. Jeg er gammeldags når det gjelder kvinner. Jeg passer meg for å ikke banne goran dem. I Wales banner vi hele tiden, men ikke foran kvinner, sier han ifølge ContactMusic.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

 
LES OGSÅ: Er Tom like flott med grått?