KNALLKRITIKK: Folket hyller Stian Blipp for sine gode programlederprestasjoner - og damene står i kø for å bli kjent med den unge TV-profilen. Foto: Stella Pictures
KNALLKRITIKK: Folket hyller Stian Blipp for sine gode programlederprestasjoner - og damene står i kø for å bli kjent med den unge TV-profilen. Foto: Stella PicturesVis mer

- Elsker damer med tatoveringer

Den populære «Idol»-programlederen Stian Blipp elsker nerdedamer med tatoveringer.

SEOGHØR.NO: Stian Blipp Glopholm (23) har i vår loset seerne - og deltakerne - gjennom årets  «Idol»-sesong, og høstet knallgode kritikker for sine programlederprestasjoner.

Bergens-gutten er uhyre populær hos det motsatte kjønn, men mange stusset nok ekstra da den sjarmerende 23-åringen tidligere i år avslørte at han aldri har hatt kjæreste.

- Det er mye bra damer der ute, men jeg har aldri vært i et skikkelig forhold. Jeg tror ikke jeg har funnet formen helt selv ennå, forklarte han til Se og Hør den gang.

Men det betyr ikke at Blipp ikke er glad i damer for det! I et intervju med magasinet Det Nye denne måneden forteller han hva slags damer han liker:

- Jeg digger nerdedamer! Hun som tatoverer meg er veldig pen, og så er hun veldig opptatt av japanske tegneserier og Nintendo. Hun sitter og preiker sånn skikkelig lidenskapelig om det. Når folk har sånn «passion», det er de gangene jeg blir sittende og bare lytte. Da blir jeg skikkelig sjarmert, forklarer han, og legger til at han elsker damer med tatoveringer.

Han avslører også at han aldri har tatt med seg en dame hjem til mor og far.

- Det har aldri skjedd før, så den henger høyt. Det der ligger ganske langt fremme, men jeg gleder meg til å gjøre det for første gang.

LES OGSÅ: Er dette Beyoncès frekkeste antrekk?