POLITIJAKT: Terje Schrøder innrømmer at han likte at politiet jaktet på ham da han kjørte på rødt lys på Bali nylig. Her fra kjendisfest i regi av Moods of Norway i august. Foto: Stella Pictures
POLITIJAKT: Terje Schrøder innrømmer at han likte at politiet jaktet på ham da han kjørte på rødt lys på Bali nylig. Her fra kjendisfest i regi av Moods of Norway i august. Foto: Stella PicturesVis mer

- Elsker at politiet jaktet på meg

Dragartist Terje Schrøder i politijakt på Bali.

SEOGHØR.NO: Den profilerte dragartisten og entertaineren Terje Schrøder (49) befinner seg for tiden på Bali i Indonesia, og tirsdag kveld oppdaterte han sine Facebook-venner om en fartsfylt hendelse han hadde vært med på.

«Great Garlic Girls»-medlemmet eglet nemlig på seg det indonesiske politiet da han var ute å kjørte med motorsykkelen sin:

«I dag har jeg hatt en superspennde dag her på Bali. Jeg klarte å kjøre på rødt lys med min motorsykkel, og politiet la seg etter meg, og her vil man ikke bli stoppet av politiet de er sååå korrupte. Så jeg stakk av og hadde politet i helene til jeg klarte å riste dem av meg via noen stikkveier. Må si at jeg likte det faktisk - Ikke kjøre på rødt lys, men selve politijakten etter meg. drit Kult var det og håper jeg aldri treffer dem igjen. SPENNING I HVERDAGEN KAN MAN SI».

HER KAN DU SE DENNE UKENS SEOGHØR.NO WEEKEND-TV

Schrøder har vært medlem av revygruppa «Great Garlic Girls» siden 1983, og har gjort seg opp et stor navn innenfor norsk showbiz.

I 2010 sto han hvit brud da han giftet seg med den 15 år yngre italienske modellen Paolo Tuci (34), som han skilte seg fra bare åtte måneder senere.

Det har ikke lykkes Seoghør.no å komme i kontakt med Terje Schrøder for en kommentar.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Terje Schrøder gledet seg til å se Sven Nordin naken