- Elsker å vise livet mitt på TV

Playboy-modellen Kendra Wilkinson slo seg løs da hun feiret nytt show.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Kendra Wilkinson (26) ble verdensberømt som en av Playboy-gründer Hugh Hefners (85) tre utvalgte kjærester i TV-programmet «Girls next door».

I dag er derimot Wilkinson lykkelig gift med Hank Baskett (29) som hun har sønnen Hank Jr. (2) sammen med. Hun er også i ferd med å bygge seg opp en egen suksessfull karriere.

Den flotte blondinen har vært med på «Dancing with the Stars» og hatt sitt eget realityshow «Kendra». Tidligere denne uken ble det klart at den populære modellen får enda en realityserie om sitt eget liv, som skal hete «Kendra on Top».

- Programmet heter «Kendra on Top» fordi alle sier til meg at jeg er den best trente, den beste konen og har den beste familien. Så vi bare oppsummerte det alle mener, sier Wilkinson til USA Today.

Lørdag kveld slo Kendra seg løs på utestedet Wet Republic i Las Vegas for å feire sitt nye program. Ektemannen og sønnen var ikke tilstede og 26-åringen festet med fans i en frekk, hvit badedrakt, som ikke overlot mye til fantasien.

«Feirer mitt nye show på Wet Republic. Jeg er litt full» skrev modellen på Twitter.

«Kendra on Top» har amerikansk premiere til sommeren og Wilkinson gleder seg til å dele livet sitt med publikum når filming begynner senere denne måneden.

- Livet mitt er en reise og jeg elsker å vise det på TV.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Hemmeligheten er god sex  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer