Elsker å vise brystene

Christina Hendricks stjal atter en gang rampelyset med festens dypeste utringning.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO:  Christina Hendricks (37) liker å fremheve sin flotte figur når hun poserer på den røde løperen.  

«Mad Men»-stjernen er kjent for sin generøse byste, og viser gjerne formene i åletrange kjoler. På American Film Institute-festen onsdag kveld stjal hun rampelyset i en sexy sort paljettkjole fra L'Wren Scott med matchende hodepynt og sjokkrosa leppestift. 

Selv om hun tydelig er stolt av sin feminine figur, misliker Hendricks å bli kalt formfull. 

Hun er også lei av å bli spurt om brystene er ekte. 


- Det er så merkelig at folk stadig spør om brystene mine er ekte. De er åpenbart ekte! Enhver som har sett eller tatt på en kvinnekropp burde vite det, sier stjernen til Daily Mail. 

HER KAN DU SE DENNE UKENS SEOGHØR.NO WEEKEND-TV

I rollen som den glamorøse sekretæren Joan Harris har Christina fått mange fans, og plastiske kirurger har fått flere kunder som ønsker å ligne på den vakre rødtoppen. Hendricks ønsker derimot ikke å oppfordre til kirurgi.  

- Jeg håper ikke jeg oppmuntrer det. Hvis noen skal lære noe av meg er det at jeg feirer den kroppen jeg er født med, selv om det til tider har vært krevende. Mine store bryster gjorde det vanskelig for meg å shoppe opp gjennom årene, men jeg har lært meg å elske det.  

Hendricks kløft var også samtaleevne under filmpremieren på «I don't know how she does it» i fjor. 

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Denne vesken koster 150. 000 kroner!  

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer