Elsker å spille mot samboeren

- Det er bare positivt at man kjenner motskuespilleren sin. Da slipper man den bli-kjent-perioden, sier Pia Tjelta.

ELSKER Å SPILLE MOT KJÆRESTEN:  - - Det er bare positivt at man kjenner motskuespilleren sin. Da slipper man den bli-kjent-perioden, sier Pia Tjelta, som sammen med samboer Mads Ousdal er aktuell i den nye filmen «90 minutter» Foto: Stella Pictures
ELSKER Å SPILLE MOT KJÆRESTEN: - - Det er bare positivt at man kjenner motskuespilleren sin. Da slipper man den bli-kjent-perioden, sier Pia Tjelta, som sammen med samboer Mads Ousdal er aktuell i den nye filmen «90 minutter» Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Onsdag er det premiere på den nye norske filmen «90 minutter» hvor samboerparet Mads Ousdal (41) og Pia Tjelta (35) er blant navnene på rollelista.

Til Se og Hør sier Tjelta at hun ikke synes det er noen negative sider ved å spille mot kjæresten sin.

- Det er bare positivt at man kjenner motskuespilleren sin. Da slipper man den bli-kjent-perioden, sier hun.

Filmen «90 minutter» - som også har Aksel Hennie - handler om flere par og følger dem i tiden opptil øyeblikket de tar fatale valg.

Tjelta mener blant annet filmens fokus på vold mot kvinner i hjemmet er viktig.

-  Jeg håper at filmen gjør at folk tar denne tematikken innover seg.

-Det oppleves som et viktig prosjekt å være med på. Ofte har man et distansert forhold til dette, og det er normalt noe man ikke forholder seg til i hverdagen. Men all statistikk viser at dette er en tematikk som berører mange.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Hun tok meg med storm

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer