- Elsker å kunne spise hva jeg vil

«Heroes»-stjernen synes det er deilig å ikke måtte passe vekten lenger.

SPISER HVA HUN VIL: Gravide Ali Larter synes det er deilig å kunne ta seg en pause fra vekt-maset i Hollywood, og benytter nå anledningen til å spise akkurat hva hun vil.  Foto: All Over Press
SPISER HVA HUN VIL: Gravide Ali Larter synes det er deilig å kunne ta seg en pause fra vekt-maset i Hollywood, og benytter nå anledningen til å spise akkurat hva hun vil. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO:  Tidligere denne måneden kunne «Heroes»-stjernen Ali Larter (34) avsløre at hun venter sitt første barn med ektemannen Hayes MacArthur.

Skuespillerinnen har ikke villet si noe om nøyaktig når hun har termin, men ferske bilder viser at hun allerede er langt på vei.

Og i et ferskt intervju forteller 34-åringen at hun stortrives med å være gravid, særlig fordi hun endelig får lov til å skeie ut når det gjelder mat, skriver Daily Mail.

Ifølge Larter har hun de siste årene vært svært preget av skjønnhetsidealene i Hollywood, og har  måttet være påpasselig med utseendet sitt.

Derfor synes hun også det er ekstra deilig når hun nå kan ta en pause fra alt vekt-maset i filmbyen og «spise hva hun vil».

- Jeg elsker det, for mye av tiden må jeg passe på. Jeg spiller roller hvor det er viktig at jeg har et bestemt utseende. Men nå har jeg total frihet. Gi meg kaker, pizza, pasta - jeg elsker det! sier hun.

34-åringen har tidligere fortalt at hun alltid har drømt om å gifte seg og få en stor familie.

- Siden jeg var 15 år, har jeg alltid ønsket å finne fyren jeg skal gifte meg med. Hjertet mitt ble knust så mange ganger. Men Hayes viste meg den rette veien. Jeg fortalte han etter tre uker at jeg ønsket å gifte meg med ham, og at vi kunne gjøre det dagen etter. Jeg ser fram til å kunne være hjemme med babyer, sa hun i et intervju med Cosmopolitan i 2007.

Skuespillerinnen og ektemannen møttes under en filminnspilling i 2004 og forlovet seg tre år senere.

I fjor giftet de seg på MacArthurs familieeiendom i Kennebunkport, Maine.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ: - Nå blir hun mamma!